Logo MojaObčina.si

Vrhnika

DANES
6°C
-2°C
JUTRI
6°C
-2°C

BILA SVA MLADA OBA

2226
Organizator: Zavod Ivana Cankarja Vrhnika
Vstopnina: 25
v predprodaji (do 21.12.) 19 €, od 21.12. dalje 25 €.

Vabljeni na narodno-zabavni muzikal z glasbo ansambla bratov Avsenik, ki bo 29.12. ob 18:00 v Športni dvorani OŠ Antona Martina Slomška. Vstopnina: v predprodaji (do 21.12.) 19 €od 21.12. dalje 25 €.


V koledarju dogodkov je prišlo do napake, saj piše da je cena v predprodaji 19 €, na dan prireditve pa 23 €. Predprodajna cena 19 € namreč velja le do 21.12., po 21.12. pa je cena vstopnice 25 €. Za napako se opravičujemo.

 

Narodno-zabavni muzikal z glasbo ansambla bratov Avsenik, najuspešnejše slovenske glasbene skupine vseh časov, in več kot 20 nastopajočimi.

Več kot tisoč zgodbic, ki sta jih uglasbila Slavko in Vilko Avsenik, kar kliče po tem, da jih uporabimo v nežni, zabavni, romantični, humorni, melodramski gledališki obliki – in rodil se je muzikal s čudovito zgodbo, v katero je vpletenih enajst napevov iz cvetobera njunih najžlahtnejših melodij.

Dogajanje je umeščeno v sedemdeseta leta prejšnjega stoletja, ko so bili Avseniki na vrhuncu svoje ustvarjalnosti. Zabavna in duhovita pripoved o dveh zelo mladih in dveh malo manj mladih se skozi vrsto skrivnostnih, dinamičnih in vznemirljivih prigod, ki jih dodatno začini še sedemletna hči - vnukinja, razplete v optimistično romanco s, seveda, srečnim koncem. Razvnete trenutke, polne čustev, hrepenenja in nenadnih preobratov umirjajo znane in priljubljene Avsenikove viže.

Uživali boste v duhoviti in napeti romantični komediji, saj jo bosta vodila in usmerjala velemojstra smeha Nataša Tič Ralijan in Gojmir Lešnjak Gojc. Nič manj zabavni pa ne bodo nadarjeni predstavniki igralskega podmladka: Maruša Majer, Žiga Udir in Tadej Pišek, vsi skupaj v režiji Jaše Jamnika.

Navdušila vas bo izvirna glasba bratov Avsenik v izvedbi vrhunskih glasbenikov ansambla Gregorji. Dodatni spektakelski naboj bodo prispevali plesalci plesne skupina Artifex, ki vas bodo očarali in navdušili z izvirno artistično izvedbo koreografskih točk na zimzelene melodije legendarne skupine. Za vrhunske kostume pa bo poskrbel priznani kostumograf Alan Hranitelj.

Česa podobnega še niste videli, ker česa podobnega še ni bilo!


Režiser: Jaša Jamnik
Scenograf: Marko Juratovec
Kostumograf: Alan Hranitelj
Igralci: Nataša Tič Ralijan, Gojmir Lešnjak Gojc, Maruša Majer, Žiga Udir, Tadej Pišek
Glasbeniki: Ansambel Gregorji
Plesalci: Plesna skupina Artifex

 

Predprodaja vstopnic za prireditev

Turistični informacijski center (TIC) Vrhnika, Tržaška cesta 9
Tel.: 01 755 10 54, e-pošta: tic@zavod-cankar.si
Ponedeljek–petek: od 8. do 18. ure
Sobota: od 8. do 14. ure
Ali prek spleta na:

Dodatne informacije o prireditvah in morebitne spremembe: www.zavod-cankar.si, www.vrhnika.si

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!