Logo MojaObčina.si

Vransko

DANES
33°C
17°C
JUTRI
34°C
15°C
Avtor: Občina Vransko,

Poziv - interes za izgradnjo namakalnega sistema

Datum objave: 08. 06. 2021
Številka razpisa:

Občina Vransko je organizirala sestanek s Kmetijsko gozdarsko zbornico Slovenije, Kmetijsko gozdarskim zavodom Celje in Ministrstvom za kmetijstvo, gozdarstvo in prehrano. Na sestanku so bile predstavljene rešitve glede uvedbe namakalnega sistema ter možnosti za pridobitev nepovratnih sredstev za izgradnjo namakalnega sistema iz Programov razvoja podeželja 2014 – 2020 in 2021 – 2027.

Ključni korak k izgradnji namakalnega sistema je izražen interes lastnikov kmetijskih zemljišč, da se strinjajo z uvedbo namakalnega sistema in da bodo po izgradnji namakalni sistem tudi uporabljali in krili stroške uporabe.

Občina Vransko poziva vse lastnike zemljišč na območju predvidenega namakalnega sistema, da izpolnijo priloženo izjavo o interesu za izgradnjo namakalnega sistema. Na podlagi zbranih odzivov bo občina sprejela odločitev, kakšni bodo nadaljnji koraki v zvezi z izgradnjo namakalnega sistema.

Izjavo, v kateri so navedene parcelne številke, ki jih imajo posamezni lastniki zemljišč v lasti, posredujte na Občino Vransko najkasneje do 15. 6. 2021. Izjava je priložena.

Všečkaj objavo