Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

VELIKONOČNI TURNIR V NAMIZNEM TENISU

ŠRD Ločica je po večletem premoru organiziralo velikonočni turnir v namiznem tenisu. Nekoč še v kulturnem domu je za organizacijo tega dogodka skrbel takrat predsednik Športnega društva Vransko, Jože Kapus, ki pa je sedaj rekreativni igralec namiznega tenisa v naši športni dvorani. Ob torkih in petkih se igrajo napeti boji posamezno in v dvojicah, med deset do dvanajst rekreativci. Igranje pa zadnje čase navdušuje tudi mlade. 
Velikonočni ponedeljek je bil ravno pravi čas, da smo "pokurili" nekaj zalog potice, šunke in jajc. Turnir je potekal dopoldan in prijavilo se je 18 igralcev od Vrhnike do Trbovelj in povsod vmes. Najmlajši tekmovalec Aljaž je bil star komaj 14 let, doma iz sosednjega Motnika. Razlika med najstarejšim in najmlajšim igralcem je bila preko 50 let. Med igralci je bila tudi ena igralka, in sicer Neža Kumer, ŠD Partizan Tabor.
Najmlajši igralec je spretno in močno vihtel svoj lopar, tako da je premagal tudi najbolj izkušene igralce.  Na koncu je tako zmagal Aljaž Goltnik, ŠD Motnik, drugo mesto je zasedel Andi Baloh, ŠD Partizan Tabor, tretje pa Janez Kuder,ŠD Trnava. Imeli smo tudi tolažilno skupino z namenom odigrati čim več tekem. V tej skupini je zmagal Stane Petrič, ŠD Partizan Tabor, drugo mesto je zasedel Črt Sojar Voglar, ŠD Vrhnika, tretji pa je bil naš član Milan Grahek. V igrah dvojic smo pare izžrebali. Zmago in zlato medaljo sta domov odnesla  Črt Sojar Voglar, ŠD Vrhmika in Roman Zlobko, ŠD Trnava. Drugo mesto sta osvojila oče in sin, Stane in Tomaž Petrič, tretje pa Janez Kuder in Andraž Masnec, ŠD Trnava. Za pomoč pri organizaciji se še posebej zahvaljujemo Mitju Zupanu iz ŠD Partizan Tabor.

Turnir smo ob 13. uri zaključili z malico in veselim kramljanjem. Zagotovo se naslednje leto zopet snidemo.

Oglejte si tudi