Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
1°C
JUTRI
12°C
2°C
Oceni objavo

TRADICIONALNA TEKMA VZHOD : ZAHOD

Na koncu nogometne sezone 2018/2019 je bila tudi letos odigrana tradicionalna nogometna tekma Vransko Vzhod : Vransko Zahod. Da ima dogodek svojo draž, potrjuje dejstvo, da se je letos dogodka udeležilo kar 59 igralcev oziroma igralk.

Dogodek so otvorili osnovnošolci, ki so se po rednem delu razšli z neodločenim rezultatom. Po kazenskih strelih so bili bolj zbrani vzhodnjaki, ki so se tako veselili prve zmage. 
Takoj za njimi so na sceno stopile predstavnice nežnejšega spola, ki so se tudi letos zbrale v lepem številu. Po napetem dvoboju so na koncu tekme več moči pokazale zahodnjakinje, ki so slavile z rezultatom 3 : 1. Pokal tako ostaja na zahodni strani. 

Nato je sledila še tekma moških, ki so se letos predstavili v novih dresih. Na odlično pripravljeni zelenici in ob številnih gledalcih sta obe ekipi prikazali všečno igro. Ekipa vzhoda je v začetek tekme krenila silovito in hitro povedla s 3 : 0. Nato je zobe pokazala tudi zahodna stran, saj je rezultat uspela znižati na 3 : 2. Proti koncu tekme pa so več želje pokazali igralci vzhoda ter na koncu slavili z rezultatom 6 : 2. Pokal se tako po dveh letih seli na vzhodno stran. 


Dobro vzdušje pa smo z igrišča prenesli k "Sneti skiri", kjer smo si ob dobri hrani ter pijači ogledali finale lige prvakov. 


                                                                                                                                  Nogometni klub Vransko

 

Oglejte si tudi