Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
5°C
SOB.
24°C
6°C
Oceni objavo

Beachvolley liga MOLOJADO (MOtnik – LOčica – JAkovDOl)

V maju in juniju je potekala že četrta izvedba moške beachvolley lige MOLOJADO. Lige, ki smo si jo zamislili in jo skupaj uspešno izvajamo ŠD Motnik, ŠRD Ločica in ŠD Papagaji. Prvič pa smo poizkusili tudi z organizacijo (z)mešane lige MOLOJADO ...
V ligi nastopa devet moških parov, med katerimi prevladujejo igralci iz omenjenih treh društev, poleg tega pa v ligi nastopajo še ekipe iz Domžal, Celja in Braslovč. Ker želimo, da se v našem domačem okolju kar največ dogaja, je tekmovalni sistem tak, da se trije krogi lige odigrajo v Motniku, trije na Ločici in trije v Jakov dolu. Zaključni turnir lige pa je letos ponovno gostil Motnik. Zmagovalci MOLOJADO 2018 so postali:
  1. Boštjan Kapus, Klemen Hrastovec
  2. Davor Zupančič, Aljaž Juvančič, Luka Svetelj
  3. Peter Pečovnik, Mitja Ribič

Ker nam je druženje tako pomembno in prijetno, smo se letos odločili, da poskusimo organizirati tudi mešano ligo, t. i. (z)mešana MOLOJADO. Odziv je bil neverjeten, saj se je za ligo nemudoma prijavilo 16 ekip (mešanih parov), tako da smo štiri petke zapored odigrali štiri napete in zanimive turnirje. Istočasno smo igrali na dveh igriščih, večer pa popestrili s skupnim druženjem in dobrotami z žara. Zmagovalni pari (z)mešane MOLOJADO 2018 so postali:

  1. Tadeja Pečnik, Boštjan Kapus
  2. Nives Horvat, Peter Pečovnik

    Nejka Planinc, Davor Zupančič

 

Oglejte si tudi