Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
5°C
JUTRI
10°C
4°C
Oceni objavo

RADO ARSOVIĆ – 70 let

Enajstega septembra 2020 je prišel na vrsto tudi naš sosed in prijatelj Rado, da smo ga obiskali in se mu zahvalili za vse, kar je dobrega storil za našo ulico v celoti ter za vse drobne pozornosti in dobra dela, ki jih je nudil posameznim članom naše soseščine.

V 70. letih je prišel v Slovenijo s trebuhom za kruhom in tu tudi ostal. V 90. letih se je priselil v našo ulico »Podgorica«, kjer sta z Zvonko s pridnim delom postavila hišo, vzorno skrbela za svoje otroke, tasta in taščo. Prilagodil se je vsem našim navadam in običajem. 

Ima veliko zanimivih konjičkov, med njimi je tudi gobarjenje. Je naravni likovni talent, mnogi pa smo od njega že prejeli v dar kak kovan izdelek. Kuha odlične in okusne sarme, ki jih mnogokrat podeli z nami, pravi »masterchef« je v peki odojka. Ne glede na vreme žrtvuje več ur, končni izdelek pa je »svetovno« dober. 

Aktivno pomaga in sodeluje pri praznovanjih vseh sosedov, nesebično nudi svojo pomoč in ni področja, kjer Rado ne bi priskočil na pomoč, z delom, nasvetom ali z orodjem.

 

Za rojstni dan mu želimo še veliko let, da ga povsod spremljajo predvsem zdravje, sreča in zadovoljstvo ter da naše prijateljstvo nikoli ne mine.

 

 

Tvoji sosedje iz »Podgorice«

Oglejte si tudi