Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
5°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

ŽAREK UPANJA ZA OTROŠKI NASMEH Z LASTOVKO V SRCU

V četrtek, 21. 11. 2019, ob 20.00 se je v Športni dvorani Vransko odvil osmi dobrodelni koncert Žarek upanja. Organiziral ga je Rotary club Žalec v sodelovanju z Občino Vransko in Osnovno šolo Vransko-Tabor. 

Športna dvorana na Vranskem je bila ponovno polna pozitivne energije, dobrih ljudi  in lepih melodij. Naša srca so s svojo glasbo in dobrimi mislimi ogreli Orkester slovenske policije, Modrijani, Dejan Vunjak, Saša Lešnjek, Alex Volasko, Sergije Lugovski, Il Divji, Mjav, Franjo in Marina, Maja Oderlap, ki je tudi povezovala program, ter pevska zbora Osnovne šole Petrovče in Osnovne šole Vransko-Tabor.  S svojima nastopoma pa sta nas počastili tudi legendi slovenske glasbe Janez Lotrič in Elda Viler. Ko smo ju pospremili z odra, smo bili na nogah, razmišljali smo o njunih besedah, da z nesebično  pomočjo prižgemo luč v svojem srcu, kamor se potem lahko naseli lastovka in nas naredi za še boljše ljudi. 

Izkupiček je bil tudi letos razdeljen med dve šoli. Osnovni šoli Vransko-Tabor je Rotary club Žalec namenil 7.850 evrov. Denar je namenjen skladu šole in vrtca Žarek upanja, ki skrbi za to, da se lahko prav vsak učenec udeleži plačljivih standardnih in nadstandardnih dejavnosti.

Iskreno se zahvaljujemo Rotary clubu Žalec za odprte roke in odprto srce, prav tako gostiteljici Občini Vransko, hvala vsem nastopajočim, ki so se odpovedali svojim honorarjem. Hvala vsem obiskovalcem koncerta, ki so z nakupom kart prispevali svoje žarke upanja.

Vsem želimo lepe praznike in srečno novo leto.

 

Otroci in kolektiv Osnovne šole Vransko-Tabor z ravnateljico Majdo Pikl

Oglejte si tudi