Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
11°C
3°C
Oceni objavo

Ogled filma Sova in miška

V lanskem šolskem letu se je naša šola priključila projektu Filmska osnovna šola. Filmska osnovna šola  je 5-letni projekt Art kino mreže Slovenije, ki z brezplačnimi in raznovrstnimi strokovnimi usposabljanji ter informacijskim spletiščem kontinuirano krepi kompetence strokovnih delavcev na področjih filma in filmsko-vzgojnih vsebin ter širi njihovo dostopnost.

V tem šolskem letu smo v okviru projekta dobili možnost, da si brezplačno ogledamo film v kinu Metropol v Celju.
Tako smo se v torek, 21. novembra, odpeljali v Celje, kjer smo si ogledali film Sova in miška.

Tretješolci so o dogodku zapisali:

Zjutraj smo šli z avtobusom v Celje. Peljali smo se do kina Metropol. V dvorani smo se najprej pogovarjali, nato smo si ogledali film. V filmu mi je bilo všeč, ko je sova pojedla miško. Ni mi bilo všeč, ker deklica Meral na začetku filma ni imela prijateljev. Smešen mi je bil začetek filma, ko sova je miško. Po ogledu filma smo se zopet pogovarjali. Nato smo odšli iz kina. Ogledali smo si še mestno središče. Nato smo se z avtobusom odpeljali nazaj na Vransko.
Max Radulj, 3. a

Danes, 21. 11. 2017, smo si šli ogledat film Sova in miška. Govoril je o deklici, ki je iskala prijatelje in je neke noči našla miško, ki jo je poimenovala Pipi. Nekega dne je ta deklica Meral našla tri prijatelje: Desi, Vita in Jasona. Najbolj mi je bil všeč tisti del filma, ki prikazuje, kako so vsi postali prijatelji. Ni mi bil všeč prizor, ko je miška pojedla sovo.
Ema Kranjc, 3. a

Danes, 21. 11. 2017, smo si šli pogledat film Sova in miška. Najprej smo v šoli pomalicali, nato pa pred šolo počakali avtobus. Na avtobusu sem sedel z Joštom in Mitjem. Pot do kina Metropol je bila dolga. Ko smo prišli v kino, smo se usedli in se še malo pogovorili ter začeli gledati film. V filmu so nastopili Desi, Meral, Vito in Jason. Ves film je bil zelo zanimiv, najbolj všeč mi je bil del, ko je sova zgrabila miš. Po filmu smo se še pogovarjali in se z avtobusom odpeljali nazaj v šolo.
Urban Brišnik, 3. a

Danes, 21. 11. 2017, smo si šli tretješolci in prvošolci ogledati film Sova in miška. Z avtobusom smo se peljali v Celje. Šli smo v kino Metropol. Film je trajal eno uro in petindvajset minut. To je bil nizozemski film. Bil mi je zelo všeč. Med ogledom nismo imeli kokic in pijače. V filmu mi je bil najbolj všeč prizor, ko je sova pojedla miško in so našli sovji izbljuvek. Zdi se mi, da nisem nikomur od igralcev podoben, saj so bili zelo posebni, ne izbiram kosti in imam precej prijateljev. Film bi priporočil svojim prijateljem, ker je zelo zanimiv.
Marcel Semprimožnik, 3. a

Zjutraj smo imeli malico. Po malici smo se odpeljali v Celje na filmsko predstavo. Gledali smo si film Sova in miška. Ko smo prišli v kino, smo se najprej pogovarjali o filmu, nato smo si ga ogledali. Všeč mi je bilo, ko je Meral našla miško. Miški je dala ime Pipi. Ni mi bilo všeč, ko je sova pojedla miško. Po ogledu je sledil polurni pogovor. Po pogovoru smo šli po ulicah mesta Celje, kjer smo si ogledali stari del mesta. Nato smo šli na avtobus. Bilo mi je všeč.
Rok Hribar, 3. a



Oglejte si tudi