Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
5°C
SOB.
24°C
6°C
Oceni objavo

MIŠEK MIŠKO IN BELAMIŠKA NA OBISKU PRI MIŠKU KNJIŽKU V CELJU

Člani knjižničarskega krožka z mentorico Katjo Brezovnik smo v januarju predstavili svojo plesno-igrano predstavo otrokom in odraslim v knjižnici Miško Knjižko v Celju. Na predstavo smo se pripravljali kar dva meseca, saj se je bilo potrebno naučiti besedilo, zvaditi prizore, sestaviti koreografijo, se naučiti ples in izdelati sceno.
V igrici so se predstavile: Ajda Bogataj kot Mišek Miško, Laura Ošlak kot Belamiška, Zala Zuka kot Jurij Mišinski, Maša Cizej kot Rudolf Miškolc, Saša Musi kot mama Mišinski, Eva Marko kot mama Miškolc ter Zala Krivec kot učiteljica in mala siva miška.
Plesni del pa so prevzele učenke 4. razreda: Zarja Petrovič Poljanec, Lana Paulina Veniger, Mija Kreča in Karla Kos.

Za uspešen nastop čestitam vsem učenkam.
Mentorica Katja Brezovnik

V  sredo, 23. 1. 2019, smo se člani knjižničarskega krožka  skupaj z mentorico Katjo Brezovnik odpravili v celjsko knjižnico Miško Knjižko. Tam smo odigrali predstavo Mišek Miško in Belamiška.  Iz šole smo se odpravili ob 16. uri ter se s kombijem napotili proti Celju, kjer je močno padal sneg. V knjižnici so nas pričakale njihove knjižničarke. Oblekle smo se vsaka v svoj kostum, ki smo si jih izdelale. Na predstavo je prišlo veliko ljudi, večinoma otrok. Nato je sledila predstava. Vse smo imele tremo, vendar smo se kmalu pomirile. Predstava nam je odlično uspela, saj so nas nagradili z odličnim in spodbudnim aplavzom. Za nagrado smo dobile obesek, nahrbtnik za športno opremo in blokec. Domov smo se vrnile srečne, zadovoljne in nasmejane.

Zala Krivec in Ajda Bogataj, 5. a

Oglejte si tudi