Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
23°C
6°C
Oceni objavo

Virtualni sprehod po Schwentnerjevi hiši


Trenutno se nahajamo v zelo neprijaznem času. Koronavirusna bolezen 2019 nam marsikaj onemogoča. Vsi že pogrešamo druženje, obisk in ogled turističnih znamenitosti. Turistična dejavnost je ena izmed panog, ki bodo še dolgo nosile posledice. Da boste kljub sedenju za domačim računalnikom imeli občutek, da se nahajate nekje drugje, smo se na Zavodu za kulturo, turizem in šport Vransko odločili, da ponudimo Schwentnerjevo hišo na ogled z vseh zornih kotov (360-stopinjski pogled).


Virtualni sprehod po Schwentnerjevi hiši je objavljen na Googlu in je dostopen na spletni strani ZKTŠ Vransko https://zkts-vransko.si/turizem/schwentnerjeva-hisa/ ali preko Google iskalnika, Zemljevida ali Google+ (v brskalnik vpišete Schwentnerjeva hiša, nato pa kliknete na sliko/ogled fotografij v okvirčku na desni in izmed ponujenih opcij izberete Street View in 360°).


Nekateri si boste rojstno hišo znamenitega Vranšana Lavoslava Schwentnerja, založnika in mecena slovenske moderne, ogledali samo virtualno, za nekatere pa bo to le spodbuda, da si jo pridete ogledat v živo. Odločitev je vaša, vsekakor ste prijazno vabljeni na ogled, kjer bomo sliki dodali še besedo, nahajanje v prostoru samem pa vas bo še pristneje popeljalo v pretekli, v nekaterih ozirih gotovo prijaznejši čas.


ZKTŠ Vransko

Oglejte si tudi