Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
12°C
2°C
Oceni objavo

Javni poziv zavezancem za plačilo nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča

Občina Vransko poziva vse zavezance za plačilo nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča, da na podlagi Odloka o nadomestilu za uporabo stavbnega zemljišča za območje Občine Vransko (Uradne objave Občine Vransko, št. 70/2017) prijavijo vse  morebitne spremembe, pomembne za odmero  nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča za stanovanjske objekte in/ali poslovne  prostore. 

 

Podatke vpišite v obrazec, ki ga dobite v tajništvu Občine Vransko ali na spletni strani Občine Vransko www.vransko.si (https://www.vransko.si/za-obcane/vloge-in-obrazci/). Izpolnjeni obrazec oddajte osebno v tajništvu občine v času uradnih ur občinske uprave ali pošljite na naslov: Občina Vransko, Občinska uprava, Vransko 59, 3305 Vransko, najkasneje do 28. 2. 2019.

 

Pridobljene podatke potrebujemo za ažuriranje baze »nadomestila za uporabo stavbnega zemljišča«  za tekoče leto 2019.

 

V kolikor podatkov po preteku roka iz tega poziva ne bomo prejeli, boste nadomestilo za uporabo stavbenega zemljišča za leto 2019 prejeli obračunano na osnovi podatkov, s katerimi občina trenutno razpolaga oziroma so evidentirani v obstoječi bazi podatkov.

 

                                                                                              ŽUPAN

                                                                                              Franc Sušnik

Oglejte si tudi