Logo MojaObčina.si

Vransko

DANES
33°C
16°C
JUTRI
32°C
16°C
Deli
2543

V končnico pokala K40 Vrani v novih uniformah

Člansko moštvo Vranov je z zadnjimi tekmami v 4. SKL in 2. ligi K40 končalo ligaški del letošnje tekmovalne sezone. Z osvojitvijo prvega mesta v močni ligi K40, kjer so na desetih tekmah doživeli en sam poraz, so uresničili svoje tekmovalne načrte in se bodo v prihodnji sezoni v tem tekmovanju lahko pomerili z najboljšimi. V 4. SKL pa so se, za razliko od lanske sezone, spopadali z obilo težavami zaradi poškodb in se na koncu niso uvrstili v drugi del tekmovanja.
Bodo pa v zadnjem delu pokalnega tekmovanja K40, kjer se bodo v četrtfinalu pomerili proti moštvu Ihana, nastopili v povsem novih uniformah. Te so premierno domačemu občinstvu predstavili na zadnji tekmi v domači dvorani. Z oblikovanjem novih uniform danskega proizvajalca Hummel se vračajo v nostalgično obdobje košarke, saj so si tipografijo za napis izposodili pri legendarnih ekipah NBA, še vedno pa ostajajo zvesti zdaj že prepoznavnemu logotipu vrana s košarkarsko žogo v krempljih ter prepoznavnima beli in črni barvi. Nakup dresov je klubu omogočilo podjetje Gomark iz Čepelj, pri katerem so dolgoletni podporniki košarke na Vranskem.
V prihodnji sezoni bi radi Vrani z novimi uniformami opremili tudi izjemno uspešne mlade selekcije, ki v svojih kategorijah segajo po samem slovenskem vrhu, tako da bodo veseli vsakršne pomoči pokroviteljev ali podpore gledalcev. Njihovo delo lahko spremljate tudi na njihovem Facebook profilu.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi