Logo MojaObčina.si

Vransko

DANES
26°C
10°C
JUTRI
25°C
12°C
1660

Počitniške animacije 2020: ZAHVALA

Otroci so se vrnili v šolo, ostali pa so nam čudoviti spomini na poletne počitnice.  Ne le za  animatorje, verjamemo, da so bile tudi za otroke nekaj posebnega. Kljub nekoliko nehvaležnim okoliščinam smo Počitniške animacije uspeli izpeljati varno. 

 

Ko smo se v začetku julija podali v projekt, se nam niti sanjalo ni, kaj nas čaka. Vse, kar smo imeli, je bila ideja, volja, optimizem in nasmeh. A ko v tem trenutku pogledamo nazaj, lahko s ponosom rečemo, da nam je uspelo. Zgradili smo odlično ekipo animatorjev, pripravili pisan nabor aktivnosti in razveselili naše mlade udeležence. Dva meseca smo se trikrat na teden družili na nogometnem igrišču, igrali nogomet, ustvarjali, risali, barvali, se sprehajali, izvajali jogo, uživali ob vodnih dogodivščinah ter druženja zaokrožili z zaključno zabavo in peko palačink. 

 

Iskreno se zahvaljujemo vsem organizacijam, posameznikom in animatorjem (prostovoljcem), ki ste nam namenili svoj čas in nam zgolj v zameno za nasmehe in besedo »hvala« pomagali soustvarjati posamezne aktivnosti. 

Predvsem pa hvala vam, dragi starši, za prostovoljne prispevke, ki so bili edini vir financiranja tega projekta, kajti bili smo odvisni samo od vas. 

 

 

Medgeneracijsko društvo Vransko 

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi