Logo MojaObčina.si

Vransko

DANES
24°C
12°C
JUTRI
22°C
16°C
Deli
1923

9. TEK ZA SMEH VRANSKO TEČE

Lepo septembrsko soboto 21. 9. 2019 smo zaznamovali s 9. rekreacijskim tekom »TEK ZA SMEH  VRANSKO TEČE«.

Cilj prireditve je bil spodbujanje zdravega načina življenja in medgeneracijsko povezovanje, saj so bili tokrat udeleženci teka tudi otroci Vrtca Vransko in njihovi starši. V želji po zavedanju, kako nam gibanje koristi, smo vključili OŠ Vransko-Tabor.

Najmlajši so v spremstvu staršev pretekli 300 m, prav tako učenci prvega triletja, ostali osnovnošolci pa 600 m. Kar lepo število otrok se je odločilo, da preteče 5 ali 10 km dolgo pot. Pred štartom je tekače dobro ogrela Jolanda Čeplak s tekaškimi vajami. Tek je bil rekreacijskega značaja, kot že vsa leta. Štela je premagana pot, ki  so jo vsi uspešno pretekli, tako da je bil vsak posameznik zmagovalec 9. rekreacijskega teka, kar se je videlo tudi na obrazih v cliju, ki so izžarevali zadovoljstvo in smeh.
Ob prireditvenem prostoru je potekal pester športni spremljevalni program, kot so ritmična gimnastika   ŠD Špička, hip-hop   Plesni val Celje, nogomet   NK Vransko in košarka - KD Vrani Vransko. 

Zavod za kulturo, turizem in šport Vransko se zahvaljuje vsem prostovoljcem, Jolandi Čeplak, Maji Jerman, PGD Vransko, PGD Ločica pri Vranskem, PGD Prekopa-Čeplje-Stopnik, PGR Tešova in podjetjem, ki so materialno podprli športno-tekaški projekt: EWOPHARMA, d. o. o., MI-2 GROUP, ORIFLAME, H.E.B.A., AMZS, d. d., CENTER VARNE VOŽNJE VRANSKO, ZAVAROVALNICA TRIGLAV, LIDL SLOVENIJE, FOTOGRAFSKI STUDIO DFG, MINISTRSTVO ZA INFRASTRUKTURO IN PROMET, DIKPLAST, NK VRANSKO, OBČINA VRANSKO, OŠ VRANSKO-TABOR.

                                                                                                                                               ZKTŠ VRANSKO

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi