Logo MojaObčina.si

Vransko

DANES
11°C
4°C
JUTRI
12°C
4°C
2603

Odslej tudi poslanska pisarna poslanca Nika Prebila

V prostorih Bergmanove vile v Žalcu je v začetku meseca julija odprl poslansko pisarno poslanec Državnega zbora Republike Slovenije Nik Prebil. Poslanska pisarna bo vsak drugi ponedeljek v mesecu odprta tudi na Vranskem.
Nik Prebil je nadomestni poslanec postal potem, ko je konec februarja zaradi t. i. afere sendvič odstopil poslanec in njegov strankarski kolega v LMŠ Darij Krajčič.

Rodil se je leta 1991 v Ljubljani. Doma je iz Škofljice, na volitvah v Državni zbor pa je na listi LMŠ kandidiral v volilnem okraju Žalec II, ki obsega območje občin Vransko, Braslovče, Tabor, Prebold in del občine Žalec. Več o njegovem življenjepisu lahko preberete na spletni povezavi  https://www.strankalms.si/vsebina/nik-prebil/.

Poslanska pisarna bo na voljo državljanom, zainteresiranim posameznikom, predstavnikom podjetij in civilne družbe ter krajanom občin Prebold, Braslovče, Vransko, Tabor in Žalec. Na Vranskem bo odprta vsak drugi ponedeljek v mesecu (z izjemo meseca avgusta) od 15.00 do 16.30, in sicer v prostorih Občine Vransko oz. v pisarni Krajevnega urada Vransko, Vransko 59. Dodatni termini srečanj z občani so mogoči po individualnem dogovoru (nik.prebil@dz-rs.si).

Verjamemo, da se bo novopečeni poslanec, čeprav ni domačin, aktivno vključil v reševanje težav, ki pestijo volilni okraj, pri čemer imamo na Vranskem v mislih predvsem zagotovitev poplavne varnosti trga Vransko z izgradnjo zadrževalnika na Merinščici, izgradnjo križišč z zavijalnimi pasovi v Brodeh in Prekopi, izgradnjo prehoda za pešce v Brodeh, izgradnjo hodnika za pešce od krožišča v Čepljah preko avtocestnega nadvoza do Brodov ter predelavo nevarnih odpadkov tako rekoč sredi trga Vransko.

Občinska uprava


Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi