Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
23°C
6°C
Oceni objavo

Zadnja redna seja občinskega sveta v tem mandatu

Občinski svet se je v torek, 9. oktobra 2018, sestal na svoji zadnji redni seji pred lokalnimi volitvami, ki bodo 18. novembra.

Uvodoma je pregledal sklepe in potrdil zapisnik svoje 25. redne seje z dne 11. 9. 2018 ter obravnaval pobude in vprašanja občinskih svetnikov Ervina Pepela, Jožeta Matka, Sonje Cencelj in Marjana Pečovnika.

V nadaljevanju je sprejel rebalans proračuna Občine Vransko za leto 2018, Sklep o delni povrnitvi stroškov volilne kampanje za lokalne volitve 2018 v Občini Vransko, Dopolnitev letnega načrta ravnanja s stvarnim premoženjem Občine Vransko za leto 2018 ter sklep, da se iz proračuna Občine Vransko za posodobitev  poplavnih kart na območju Čepelj na desnem bregu Bolske pod poligonom varne vožnje Vransko nameni 3.172,00 evrov.

Potrdil je Merila za vrednotenje in izbor programov športa v Občini Vransko za leto 2019, Pogoje in merila za vrednotenje programov kulturnih društev in kulturnih projektov, ki se sofinancirajo iz proračuna Občine Vransko za leto 2019 ter Pogoje, merila in kriterije za vrednotenje socialno varstvenih programov in programov drugih društev, ki se sofinancirajo iz proračuna Občine Vransko za leto 2019.

V okviru pete točke dnevnega reda se je občinski svet seznanil s Poročilom o opravljenem nadzoru zaključnega računa proračuna Občine Vransko za leto 2017, ki ga je pripravil nadzorni odbor. Prav tako se je seznanil z vlogo za asfaltiranje ceste v naselju Stopnik, z vlogo Lovske družine Vransko za finančno pomoč pri nabavi mulčerja ter vlogo oziroma prošnjo za obnovo uničene asfaltne ceste med Šentgotardom in odcepom za Zaplanino.


Za občinsko upravo: Rudolf Pušnik

Oglejte si tudi