Logo MojaObčina.si
JUTRI
13°C
2°C
ČET.
12°C
3°C
Oceni objavo

Spomladanska nabirka papirja in železa za prekopske gasilce

Vsi prekopski gasilci, od najmlajših do najstarejših, komaj čakamo pomladne dneve, ko se zopet začenja lepo vreme in kar naenkrat imamo vsi polno energije. Ker imamo v glavi vedno več idej in projektov kot pa dejanskih finančnih zmožnosti, bomo zato tudi letos organizirali sedaj že kar tradicionalno nabirko starega papirja in železa. Za papir bodo zadolžene mlajše selekcije, medtem ko se bo operativa ukvarjala z železom.

O možnostih prevzema železa se lahko pogovorite z našim poveljnikom Mitjo, ki ga dobite na telefonski številki 051 677 286. Če je zadeva težja, se bomo z veseljem tudi oglasili in železo prevzeli.

Mladina pa bo organizirala kontejner za papir v drugi polovici aprila. Kontejner bo kot že po navadi v Prekopi pred gasilskim domom postavljen en vikend v aprilu. O točnem datumu vas bomo obvestili s plakatom na oglasni deski ter z objavami na facebookovi strani društva. Otroci pa bodo takrat tudi organizirano hodili po hišah in zbirali papir, ki se vam je morda nabral preko zime. Tudi letos kartona žal ne bomo sprejemali.

V kolikor imate kakšno večjo zalogo papirja, lahko kontaktirate našo vodjo mladine Anito, in sicer na številko

031 734 660, in se z njo dogovorite o možnostih odvoza.

Za pomoč pri zbiranju se vsem iskreno zahvaljujemo.

Na pomoč!

Oglejte si tudi