Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

Prvi nadzor gradnje novega prekopskega GVC 16/25

Marca smo vas spoznali z našo šasijo Mercedes Atego 1327 4x4 AF, ki jo od takrat v podjetju Gasilska vozila Pušnik, d. o. o., v Črešnjevcu pri Slovenski Bistrici predelujejo v naše novo gasilsko vozilo GVC 16/25.

V začetku maja smo se oglasili na ogled ter nadzor gradnje. Tako smo imeli priložnost videti, koliko dela je potrebno opraviti, preden se na šasijo začne pritrjevati nadgradnja in iz šasije začne dejansko nastajati gasilsko vozilo.

Dela in priprave za nadgradnjo lepo potekajo, tako da smo bili z videnim zelo zadovoljni. Predvsem pa smo bili navdušeni nad entuziazmom in iskanjem najboljših ter butičnih rešitev, kar je navadno prisotno pri manjših družinskih podjetjih, med katere pa podjetje GVP vsekakor spada. 

Naslednji ogled imamo načrtovan za drugo polovico maja. Verjamemo, da bomo takrat lahko pokazali še bolj očiten napredek.

Zaključek del, prevzem in prihod v Prekopo je planiran za začetek julija 2022. O točnem datumu in vseh aktivnostih v zvezi s tem pa vas bomo vsekakor sproti obveščali.

Na pomoč!

PGD Prekopa-Čeplje-Stopnik

Oglejte si tudi