Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
12°C
2°C
Oceni objavo

OBISK PRI DVD JELAH, PRI NOVEM LASTNIKU NAŠEGA STAREGA VOZILA

Da nam naše novo vozilo več kot odlično služi, predvsem zaradi zagotavljanja pitne vode občanom, ni potrebno posebej podarjati. Tako gasilci kot občani so v tem sušnem obdobju zelo hvaležni za nakup.

V soboto, 3. septembra, smo povabili vse botre in donatorje, se jim zahvalili za finančno pomoč in jim v znak zahvale podelili spominek.

Da pa je tudi naše staro vozilo dobilo zadovoljnega kupca, priča dejstvo, da smo bili 10. septembra povabljeni s strani DVD Jelah na druženje, kamor so povabili vsa pobratena društva iz Srbije, Hrvaške in nenazadnje tudi nas. Sprva smo pregledali njihovo pridobitev, nato so nas povabili na ogled mesta Jelah in glavnega občinskega mesta Tešanj. Zvečer pa je sledila zabava ob živi glasbi skoraj do jutranjih ur. Naslednji dan so nas pogostili še s poznim zajtrkom in odpeljali smo se proti domu.

Zahvaljujemo se gasilcem iz DVD Jelah, nismo jim samo prodali avtocisterne, ampak smo pridobili tudi dobre prijatelje, s katerimi bomo vzdrževali stike še naprej.

Na koncu bi se radi zahvalili Občini Vransko in kmetiji Novak iz Zajasovnika, ki so prispevali darila za naše goste, da smo jih lahko obdarili s kulinaričnimi izdelki z naših krajev in propagando iz Občine Vransko.


Lep pozdrav

PGD Ločica

Oglejte si tudi