Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
24°C
6°C
Oceni objavo

Doslej pet ponudnikov kmetijskih pridelkov in izdelkov, vabimo še ostale

Na naše vabilo ponudnikom kmetijskih pridelkov in izdelkov se je doslej odzvalo pet lokalnih ponudnikov. Njihovi kontaktni podatki in ponudba so na voljo v prilogi Ponudba 4. 4. 2020 (v .pdf in .doc formatu).  

V prihodnje bomo seznam sproti dopolnjevali z novimi ponudniki, ki jih ob tej priložnosti ponovno vabimo, da svojo ponudbo med tednom sporočijo na elektronski naslov obcina.vransko@vransko.si , preko vikenda pa na telefonsko številko 040 17 20 17. Obstoječe ponudnike pa prosimo, da nam sproti sporočajo spremembe ponudbe.

Tako ponudnike kot kupce prosimo, da pri izvajanju prodaje / nakupa dosledno upoštevate ukrepe za preprečevanje širjenja okužbe s koronavirusom. Kupcem priporočamo, da ponudnika predhodno pokličete po telefonu in naročite želeno. Izogibajte se nepotrebnim stikom ter v čim večji meri uporabljate dostavo na dom na način, da jo ponudniki vršite le do vhodnih vrat, pri plačilu pa v čim večji meri uporabljajte kartične in spletne transakcije. Fizična prodaja pri ponudniku pa naj se opravi tako, da ne prihaja do nepotrebnih interakcij. Kupce pozivamo, da k ponudniku prihajate ločeno, ponudnike pa, da v ta namen kupce naročate posamezno. Ob nakupu se ne rokujte, skrbite za higieno kašlja, ne dotikajte se obraza, umivajte in razkužujte si roke, kupci  s seboj prinesite svojo embalažo. Najbolj pomembno pa je, da gre naročeno blago k ponudniku iskati zdrava oseba.

 

Občinska uprava

Oglejte si tudi