Logo MojaObčina.si

Vransko

DANES
24°C
10°C
JUTRI
24°C
9°C
2603

Letošnji prejemniki občinskih priznanj

Na poziv, ki ga je Komisija za mandatna vprašanja, volitve, imenovanja in priznanja Občinskega sveta Občine Vransko javno objavila konec meseca februarja, so štirje predlagatelji posredovali šest predlogov za podelitev priznanj Občine Vransko za leto 2019. Po predhodni obravnavi na dopisni seje komisije je občinski svet na 4. dopisni seji sprejel sklep o podelitvi grba, plakete in treh priznanj Občine Vransko.

Za dolgoletno uspešno delovanje v lokalni skupnosti prejme Ivan Kokovnik iz Stopnika grb Občine Vransko, za prispevek k razvoju turizma in prepoznavnosti občine prejme družina Zorko iz Prapreč plaketo Občine Vransko, priznanje Občine Vransko pa prejmejo Uredniški odbor za izdajo zbornika Vransko skozi čas za strokovno orisano celovito dogajanje na Vranskem od rimskih časov do danes, Medobčinsko društvo invalidov Žalec za nudenje socialne pomoči invalidom ter njihovo vključevanje v družbo in Rotary club Žalec za soorganizacijo dobrodelnih koncertov Žarek upanja in zbiranje sredstev za otroke iz socialno šibkih družin.

Ker slavnostna akademija občinskega sveta, na kateri so bila občinska priznanja tradicionalno slavnostno podeljena, letos zaradi aktualne epidemije koronavirusa in z njo povezanih omejevalnih ukrepov, žal odpade, bodo prejemniki priznanja prejeli ob prvi priložnosti po sprostitvi omejevalnih ukrepov. Že zdaj pa vsem iskreno čestitamo. 

 

Občinska uprava

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi