Logo MojaObčina.si

Vransko

DANES
1°C
-6°C
JUTRI
4°C
-2°C
Deli
2603

SLOVENSKO-DALMATINSKI VEČER

 

Citrarka Tanja Zajc Zupan praznuje 25-letnico glasbenega ustvarjanja. V Sloveniji so zelo priljubljene tudi dalmatinske pesmi. Zato vas vabimo na koncert SLOVENSKO-DALMATINSKI VEČER, ki bo v Kulturnem domu Vransko v ponedeljek, 4. junija 2018, ob 20. uri.

 

Nastopili bodo citrarka Tanja Zajc Zupan, Klapa Galeb in pevka Teja Saksida. Večer bo vodila Tanjina hči Ana. Nastopajoči bodo izvedli čisto poseben večer. Mili zvoki citer se bodo zlili z dalmatinskim melosom, višek koncerta pa bo preplet vseh nastopajočih, mandolin in čudovitega petja ter točka, ko Tanja in Ana poslušalce popeljeta v prekrasno melodijo in besede iz filma Cvetje v jeseni – Ana interpretira odlomek iz filma, ko Janez zaprosi Meto za roko. 

 

Zaigrali in zapeli bodo narodnozabavne pesmi, slovenske popevke, dalmatinske pesmi in evergrine: Avsenikov venček, Morska pravljica, Ne bodi kot drugi, Ribič, ribič me je ujel, Larina pesem iz filma dr. Živago, La paloma … In pesmi, ki jih v izvirniku izvajajo najbolj znane klape, Tereza Kesovija, Severina in drugi: Vilo moja, Oči boje lavande, Anđele moj, Copacabana, Gardelin iz filma Petelinji zajtrk, Sunčane fontane, Moja poslednja i prva ljubavi … Večer je ganljiv, poln emocij, nostalgije in presežkov.

 

Koncerti po Sloveniji so bili odlično sprejeti, obiskovalci pa pravijo, da je to dogodek z odlično izbrano glasbo, ki se dotakne duše, razveseljuje srce in je lepo darilo ali presenečenje za drage osebe. Vabljeni, da koncert doživite v živo.

 

Prodaja vstopnic: TIC Vransko – (03) 703 12 10.

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!
Digitalni marketing v Slovenij