Logo MojaObčina.si

Vransko

DANES
16°C
11°C
JUTRI
18°C
10°C

Cepljenje za nenaročene v Žalcu ponovno v petek, 23. julija

Zdravstveni dom "dr. Jožeta Potrate" Žalec obvešča, da za petek, 23. 7. 2021, načrtujejo akcijo cepljenja proti Covid-19 brez predhodnega naročanja. Cepljenje bo potekalo med 12.30 in 14. uro v Kulturnem domu Žalec (Dom II. slovenskega tabora Žalec, Aškerčeva 9as cepivoma JANSSEN in PFIZER-BioNTech. Na razpolago bodo imeli približno 300 odmerkov cepiva Pfizer in 50 odmerkov cepiva Janssen.

Cepljenja se lahko udeležite vsi od vključno 18. leta dalje, ki nimate znakov bolezni (povišana telesna temperatura, slabo počutje, kašljanje, izcedek iz nosu…). Cepili bodo s prvim odmerkom cepiva. Drugi odmerek cepiva, s katerim bodo cepili v četrtek, se predvideva čez 3 tedne, zato boste takrat ponovno povabljeni na cepljenje. S sabo morate imeti zdravstveno izkaznico in osebni dokument.

Tiste, ki ste v tem tednu že naročeni na cepljenje, prosijo, da upoštevate dodeljeni termin in se cepljenja za nenaročene ne udeležujete. Enako velja za vse tiste, ki ste že prejeli prvi odmerek cepiva – o terminu za drugi odmerek boste obveščeni.

Občinska uprava    

Všečkaj objavo


Oceni objavo


Oglejte si tudi