Logo MojaObčina.si

Vransko

DANES
6°C
4°C
JUTRI
9°C
-4°C

Samo za ženske


Drage dame, ob Dnevu žena vas v AMZS Centru varne vožnje vabimo na poseben program varne vožnje Samo za ženske, ki je sestavljen iz elementov varne vožnje in elementov joge, s katero lajšamo vpliv stresa. Stres je v sodobnem času sopotnik vsake ženske. Spremlja nas na delovnem mestu, doma, otrokovih obveznostih in marsikje drugje. Ne sme pa postati naš spremljevalec, ko sedemo za volan. Kako vzeti čas za volanom sebi v prid, vas bomo naučili na posebnem programu, ki smo ga zasnovali za vse ženske voznice.

Na 4-urnem programu vas bo dolgoletna inštruktorica joge Darja Furek popeljala v svet sproščanja in umirjanja misli. Predstavila vam bo praktične vaje, s katerimi boste lahko tudi med vožnjo stopile v stik same s sabo in pregnale negativne občutke: strah, jezo, skrb, se naučile pravilne drže in razbremenitve hrbtenice za boljši pretok energije. Utrujajoča vožnja bo s pravimi tehnikami postala osvobajajoča.


V drugem delu programa se boste v družbi inštruktorja varne vožnje odpeljale na poligon, kjer boste v praksi spoznale, zakaj je za vožnjo pomembna pravilna obutev, čemu služi napredna tehnologija v vozilu in kako varno peljati skozi poledenel ovinek. 

Vabljene na termin v ponedeljek, 9. marca, ob 16. uri. Cena znaša 49,00 evrov (z vključenim DDV), za članice AMZS pa 44,00 evrov (z vključenim DDV). 

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi