Logo MojaObčina.si

Vojnik

JUTRI
5°C
4°C
PET.
4°C
0°C

zaposlitev

Savinjska regija
Petek, 10. December. 2021

Kuhar II m/ž

Kariera d.o.o.

- Nudimo možnost dolgoročne zaposlitve,
- zaposlitev direktno pri naročniku,
- redno in stimulativno plačilo,
- možnost osebnega in strokovnega razvoja,
- možnost dodatnega izobraževanja,
- delo v prijetnem kolektivu,
- zaposlitev v stabilnem podjetju.

Moja Zaposlitev
Savinjska regija
Sobota, 11. December. 2021

Kuhar II m/ž

Za našega naročnika, ki je sodobni center zdraviliškega turizma ob reki Savinji iščemo okrepitve v kuhinji. Imate izkušnje z kuhanjem in pripravljanjem obrokov? Je delo v kuhinji vaša strast? V kolikor ste na vprašanji odgovorili pritrdilno, vas vabimo, da se čim prej prijavite na prosto delovno mesto in se pridružite ekipi izkušenih kuharjev.
Moje Delo
Savinjska regija
Petek, 24. December. 2021

Kozmetičar (M/Ž)

V svojo sredino vabimo prijazne, umirjene, urejene in pozitivno naravnane sodelavce, ki jih veseli delo na področju SPA storitev. V kolikor si želite novih izzivov, iščete redno zaposlitev in radi delate v timu, se prijavite na prosto delovno mesto: Kozmetičar (M/Ž).
Moje Delo
Savinjska regija
Petek, 24. December. 2021

Vodja bazenov in savn (M/Ž)

V svojo sredino vabimo pozitivno naravnane osebe, ki imajo veselje do dela z ljudmi, so komunikativni in jih veseli delo v kreativnem okolju. V kolikor ste željni novih izzivov, iščete redno zaposlitev in radi delate v timu, se prijavite na prosto delovno mesto: Vodja bazenov in savn (M/Ž).
Moje Delo
Savinjska regija
Petek, 24. December. 2021

Vodja wellnessa in bazenov (M/Ž)

V svojo sredino vabimo pozitivno naravnane osebe, ki imajo veselje do dela z ljudmi, so komunikativni in jih veseli delo v kreativnem okolju. V kolikor ste željni novih izzivov, iščete redno zaposlitev in radi delate v timu, se prijavite na prosto delovno mesto: Vodja wellnessa in bazenov (M/Ž).
Moje Delo
Savinjska regija
Petek, 24. December. 2021

Delavec v savni (M/Ž)

V svojo sredino vabimo prijazne, umirjene, urejene in pozitivno naravnane sodelavce, ki jih veseli delo na področju SPA storitev. Vaše naloge bodo: prijazen sprejem gostov in predstavitev savn in ponudbe, skrb za vse prostore znotraj savna sveta, priprava raznih pilingov in oblog, ki jih gostje uporabljajo v savnah.
Moje Delo
Savinjska regija
Nedelja, 26. December. 2021

Delo v strežbi m/ž

Opis delovnega mesta: strežba pijače v prenovljenem gostinskem lokalu, primerna pogostitev in komunikacija z gosti, skrb za čisto delovno okolje ter ostala dela.
Moje Delo
Savinjska regija
Nedelja, 26. December. 2021

Delo v kuhinji m/ž

Opis delovnega mesta: delo v kuhinji v prenovljenem gostinskem lokalu, priprava jedi po naročilu ali za načrtovane menije, delo je raznoliko in obsega vse od naročanja in prevzemanja živil do čiščenja, toplotne obdelave, skrb za čisto delovno okolje ter ostala dela.
Moje Delo
Savinjska regija
Četrtek, 30. December. 2021

Organizator porok

V ekipo vabimo komunikativno in odgovorno osebo, ki ima veščine priprave in vodenja dogodka. Nujno potrebno je veselje do dela z ljudmi, zaželene so tudi izkušnje s področij, ki jih organizator potrebuje (npr. retorika in javno nastopanje). Od osebe pričakujemo vsaj 6. stopnjo izobrazbe družboslovne smeri, aktivno znanje angleščine in veljaven vozniški izpit B kategorije.
Moje Delo