Logo MojaObčina.si
DANES
26°C
8°C
JUTRI
26°C
9°C
Avtor: Občina Vojnik,

Poziv za dodelitev sredstev iz občinskega proračuna za društva in klube iz občine Vojnik, ki v letu 2023 obeležujejo okrogle obletnice, načrtujejo gostovanja v tujini, nameravajo kupiti obleke za nastope ali bodo izdali zbornik

Datum objave: 06. 07. 2023
Številka razpisa:

V letu 2023 bo Občina Vojnik iz občinskega proračuna za različna področja društvenega in klubskega ustvarjanja namenila določena sredstva. Sredstva bodo namenjena za sofinanciranje prireditev ob okroglih obletnicah (10, 20, 30 … 100 – letnice delovanja društva oz. kluba), nakup oblek za člane društev (kulturna društva, društva s področja razvoja podeželja s sedežem v občini Vojnik), gostovanj v tujini ali izdaje zbornika.

Glede na zgoraj navedeno vabimo, da se društva in klubi s sedežem v občini Vojnik, ki v letu 2023 praznujejo okrogle obletnice, načrtujejo gostovanje, nameravajo nakup oblek ali izdajo zbornika, da na Občino Vojnik, Keršova ulica 8, 3212 Vojnik najkasneje do 30. 9. 2023 oddajo pisne vloge za sofinanciranje. Vlogam naj bodo priloženi tudi ustrezni dokumenti (ponudba, predračun itd.)

Vloge bo obravnaval na redni seji tisti odbor,ki je pristojen za področje delovanja društva ali kluba. 

Več informacij v zvezi s tem javnim pozivnim lahko dobite na Občini Vojnik  na tel. 03/78-00-640 ali pošljete elektronsko pošto na obcina@vojnik.si.

 

 

Všečkaj objavo