Logo MojaObčina.si

Vojnik

JUTRI
22°C
7°C
ČE.
24°C
7°C
Avtor: Občina Vojnik,

Dodelitev nagrad za dosežke športnikov s stalnim prebivališčem v občini Vojnik

Datum objave: 08. 03. 2021
Številka razpisa:

Odbor za družbene dejavnosti bo v letu 2021 v skladu s sprejetimi merili za dodelitev nagrad za športne dosežke obravnaval športne dosežke športnikov posameznikov ali športnikov, ki tekmujejo v ekipnih športih v društvih s sedežem zunaj občine Vojnik.Odbor bo upošteval športne dosežke iz tekočega leta, sredstva za nagrade športnikom s stalnim prebivališčem v občini Vojnik pa so zajeta v letnem programu športa, ki ga sprejme občinski svet.
Za sredstva za športne nagrade lahko zaprosijo matični klubi tekmovalcev, in sicer za tekmovalce, ki so občani občine Vojnik in so dosegli eno od prvih treh mest na državnem prvenstvu, evropskem in svetovnem prvenstvu ali na olimpijskih igrah. Šolska državna tekmovanja niso zajeta v teh merilih in zanje Občina Vojnik ne dodeljuje nagrad. 
Za vse športnike, naše občane, ki so/bodo v letu 2021 dosegli takšne uvrstitve, naj torej njihov matični klub na Občino Vojnik pošlje vlogo z dokazili o rezultatih.Za več informacij lahko pokličete Urško Mužar, 03/78 00 623, ali pošljete elektronsko sporočilo na urska@vojnik.si.


Všečkaj objavo