Logo MojaObčina.si
JUTRI
9°C
4°C
PET.
16°C
1°C
Oceni objavo

Kaj lahko danes naredite za svoje zdravje, da vam bo koristilo jutri?

V Centru za krepitev zdravja, ki je v vašem zdravstvenem domu, delujemo strokovnjaki, ki vam bomo svetovali in vas podpirali pri spreminjanju z zdravjem povezanega vedenja.

Izvajamo zdravstveno-vzgojne delavnice, delavnice s področja telesne dejavnosti in s področja duševnega zdravja.

 

Udeležite se BREZPLAČNIH delavnic z namenom, da naredite nekaj za svoje zdravje. Pri svojem izbranem osebnem zdravniku oziroma pri diplomirani medicinski sestri v referenčni ambulanti družinske medicine se udeležite preventivnega pregleda, do katerega ste upravičeni iz pravic obveznega zdravstvenega zavarovanja. Po opravljenem preventivnem pregledu vas bomo z veseljem sprejeli strokovnjaki iz Centra za krepitev zdravja v zdravstvenem domu. Če se nameravate udeležiti delavnice, nas pokličite in se napovejte.

 

Če ste zainteresirani za vključitev v delavnico zdravega hujšanja, v kateri pridobite znanje za spreminjanje prehranskih in gibalnih navad ter podporo v procesu hujšanja, ki se začne z mesecem septembrom, se lahko prijavite na 03/780 05 05. Predvidenih je 16 skupinskih srečanj in 16 srečanj telesne dejavnosti. Za vključitev je potrebna napotitev iz referenčne ambulante ali od izbranega zdravnika.

 

ZP DOBRNA, ZP VOJNIK:

e-naslov: urska.stepisnik@zd-celje.si

Telefon: 03/780 05 05

Poletni delovni čas: pon.–pet. od 7.00–15.00

(od junija do septembra)

Oglejte si tudi