Logo MojaObčina.si
JUTRI
16°C
1°C
SOB.
19°C
3°C
Oceni objavo

Cepilno mesto proti covid-19 za paciente, ki v bolnišnico prihajate na pregled ali poseg

Cepilno mesto bo delovalo od ponedeljka do petka med 10. in 12. uro, pacienti pa ga bodo lahko obiskali pred ali po opravljenem naročenem pregledu ali posegu. Ob cepljenju se bo pacient odločil ali bo na cepljenje z drugim odmerkom ponovno prišel v bolnišnico ali ga bo opravil na katerem drugem cepilnem mestu. Če se bo odločil, da cepljenje opravi pri nas, ga bomo v predpisanem roku povabili na cepljenje z drugi odmerkom.

Cepljenje je enostaven, varen in najučinkovitejši ukrep za zaščito pred covid-19. V Splošni bolnišnici Celje se tega zavedamo. In zavedamo se tudi pomena precepljenosti prebivalstva za vrnitev v nekdanje tirnice življenja in delovanja. Doslej smo cepili le svoje zaposlene, ker pa bi cepljenje radi približali svojim pacientom smo se odločili, da odpremo cepilno mesto tudi zanje. Našo bolnišnico namreč zaradi raznih specialističnih pregledov in posegov dnevno obišče več kot 1.500 pacientov, ki bodo poslej lahko hkrati opravili tudi cepljenje proti covid-19.

Ob tej priložnosti se vsem, ki so se cepili zahvaljujemo za to odločitev. Le z zadostno precepljenostjo prebivalstva nam bo namreč uspelo zajeziti moč epidemije in zagotoviti počasno vračanje v nekdanji način življenje. Vse, ki o tem še razmišljajo, pa pozivamo k cepljenju. Skupaj nam bo uspelo!

 

Oglejte si tudi