Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

Timu Mastnaku je čestital tudi župan Bojan Šrot

8. marca je Tim Mastnak v Švici osvojil mali kristalni globus v paralelnem veleslalomu deskarjev. Danes ga je v svoji pisarni sprejel župan Mestne občine Celje Bojan Šrot.
Župan je Timu Mastnaku podaril županovo priznanje, kelih Cesarice Barbare in ga povabil k vpisu v knjigo častnih gostov mesta Celje. Izrazil je spoštovanje in hvaležnost ob njegovem uspehu.Tim je župana obiskal s svojo družino, očetom Robertom Mastnakom, ki je hkrati njegov trener in sopotnik na vseh tekmah, mamo Rozo Mastnak in sestro Patricijo Mastnak, ki prav tako pomagata pri vseh aktivnostih, ter kondicijskim trenerjem Gregorjem Margučem.
28-letni Celjan Tim Mastnak je obiskoval Osnovno šolo Frana Roša in Gimnazijo Lava. Diplomiral je na Fakulteti za menedžment, sedaj je študent magistrskega študija. 
Tekmoval je v slovenski mladinski reprezentanci  v alpskem smučanju, skupaj s smučarskimi vrstniki Klemnom Kosijem, Boštjanom Klinetom, Tilnom Debelakom in Martinom Čatrom. Nekaj let je smučal in deskal, enako tudi njegova sestra, nato pa je leta 2007 prestopil med deskarje.
Timov trener, oče Robert, je med prvimi v Sloveniji opravil deskarske tečaje. Lahko bi rekli, da je pionir deskanja v Sloveniji. Je samouk, kuhar, serviser, trener, … V Timove treninge, priprave in tekmovanja je vpeta vsa družina.
Timu želimo veliko uspeha na tekmah ta konec tedna v Nemčiji in vse dobro na njegovi nadaljnji poti.

Oglejte si tudi