Logo MojaObčina.si
DANES
9°C
5°C
JUTRI
16°C
2°C
Oceni objavo

VII. DRŽAVNO PRVENSTVO IPA SEKCIJE SLOVENIJE V VELESLALOMU 2019

VABILO NA VII. DRŽAVNO PRVENSTVO IPA SEKCIJE SLOVENIJE V VELESLALOMU 2019

IPA Klub Celje v sodelovanju z IPA Sekcijo Slovenija organizira VII. državno prvenstvo IPA sekcije Slovenije v veleslalomu na GOLTEH, dne 15. februarja 2019.

Dobimo se ob 07.00 uri, kjer bomo na spodnji gondolski postaji izvedli registracijo tekmovalcev, se okrepčali s čajem in kuhanim vinom, za vse udeležence pa bo poskrbljeno tudi za hrano, da bomo lažje počakali do kosila.

Ob 07.45 uri bo pričela voziti gondola, ki bo vse udeležence prepeljala na vrh Golte.

Ob 09.00 uri pričnejo delovati naprave in tako se bomo lahko prepustili smučarskim užitkom.

Ob 10.00 uri bomo pričeli z izvedbo smučarskega tekmovanja, ki bo trajalo najdlje do 12.00 ure, odvisno od števila tekmovalcev. Po tekmovanju se lahko udeleženci prosto smučajo do kosila in razglasitve rezultatov.

Ob 14.00 uri bo v ledenem baru razglasitev rezultatov, nato pa druženje v Ledenem baru v hotelu Golte.

Ekipa regionalnega kluba šteje štiri najboljše čase članov posameznih regionalnih klubov, sicer število tekmovalcev ni omejeno.
Tekmovalce bomo razdelili v pet kategorij (moški do 30, moški od 30-40, moški od 40-50, moški nad 50 let in ženske).
V vsaki kategoriji med posamezniki bodo prvi trije dobili kolajne, zmagovalci v vsaki kategoriji pa tudi praktične nagrade.

Kotizacija na udeleženca znaša 29 eur in vsebuje celodnevno smučarsko karto, prevoz z gondolo, izvedbo tekmovanja, kuhano vino, čaj in sendvič ob registraciji, malico s pijačo ter brezplačno pijačo dobrodošlice v Ledenem baru, kjer bomo nadaljevali druženje.

Kotizacija za navijače znaša 14 eur in vsebuje karto za gondolo, kuhano vino, čaj in sendvič ob registraciji, malico s pijačo ter brezplačno pijačo dobrodošlice v Ledenem baru.

Prijave ekip so sprejemali do 11.02.2019 do 15.00 ure.

Servo per Amikeco

Oglejte si tudi