Logo MojaObčina.si

Vojnik

JUTRI
3°C
-3°C
PON.
1°C
-3°C
2645

Teniški klub Vojnik: brezplačni tenis za otroke, mladostnike in študente

Teniški klub je pridobil status društva v javnem interesu. kar pomeni, da lahko 0,5 % dohodnine donirate našemu društvu in s tem pripomorete pri razvoju programa brezplačnega tenisa za otroke, mladostnike in študente.

V Teniškem klubu Vojnik že vrsto let izvajamo program brezplačnega tenisa za otroke, mladostnike in študente. Igrišče je na razpolago v času sezone od meseca maja do konca oktobra. Brezplačno lahko otroci, mladostniki in študentje igrajo v terminih, ki niso zasedeni s strani članov kluba. Razpoložljivost igrišča lahko preverite na objavljenem urniku, ki je obešen na igrišču. Seveda je ob igranju treba upoštevati pravila igranja in igrišča za sabo tudi pospraviti. Vse dodatne informacije lahko dobite po telefonu na številki 031 878 547 (Simona Matko).

 

Za sezono 2017 je Teniški klub Vojnik za vas pripravil naslednji program:

- MOŠKO INDIVIDUALNO TENIŠKO LIGO (vsak torek v sezoni)

- TENIŠKI TURNIR V SKLOPU KRAJEVNEGA PRAZNIKA (sobota, 3. 6. 2017)

- TENIŠKI TURNIR ZA ČLANE (sobota, 9. 9. 2017)

- DNEVI ŽENSKEGA TENISA (vsako soboto v sezoni od 8. do 11. ure)

- TEČAJI TENISA ZA OTROKE (poletne počitnice – julij in avgust)

- ŠOLA TENISA ZA OTROKE OD 6. LETA NAPREJ (dvakrat tedensko skozi celo sezono)

 

Vpisi za ŠOLO TENISA za otroke od 6. leta naprej že potekajo. Prijave zbiramo do 31. 3. 2017 po telefonu na številki 031 878 547 (Simona Matko) ali preko elektronske pošte tenisklub.vojnik@gmail.com.

Šola tenisa bo potekala dvakrat tedensko skozi celo sezono od meseca maja do konca oktobra.

 

Obveščamo vas, da je Teniški klub Vojnik pridobil STATUS DRUŠTVA V JAVNEM INTERESU, kar pomeni, da lahko 0,5 % dohodnine donirate našemu društvu in s tem pripomorete pri razvoju programa brezplačnega tenisa za otroke, mladostnike in študente. Vsi zainteresirani lahko obrazec za donacijo dobite po elektronski pošti ( tenisklub.vojnik@gmail.com).   Veseli bomo vsake donacije.

Obrazec (Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije) je tudi v prilogi prispevka. Pošljite ga na naslov: Teniški klub Vojnik, Vinterjeva 3, 3212 Vojnik
 
Simona Matko
Foto: arhiv društva

 

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!