Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
6°C
SOB.
24°C
6°C
Oceni objavo

Danes: Dobrodelna prireditev na OŠ Vojnik

Maša Stropnik: »Prireditev pripravljamo člani Šolskega sklada, ki se ves čas trudimo, da lahko na šoli pomagamo otrokom, ki prihajajo iz socialno šibkih družin. Število teh se je v zadnjem letu oz. dveh precej povečalo. Kar nekaj družin je prizadela smrt ali pa huda bolezen enega od staršev. Tem otrokom Šolski sklad skozi vse leto pokriva večino stroškov, ki nastajajo v šoli. Hkrati pa na naš naslov prihajajo še mnoge druge prošnje posameznikov. Šolski sklad ne skrbi samo za otroke iz socialno šibkih družin, ampak skozi vse leto pomaga vsem otrokom šole (gledališke ali filmske predstave, didaktični material, knjige za v knjižnico, družabne igre, sofinanciramo stroške šolskih projektov, avtobusne prevoze za planince in pevce, predavanja za starše idr.). Ker si želimo kakovostno, nemoteno in dobro delovati tudi v prihodnje, smo se člani Šolskega sklada odločili, da organiziramo dobrodelni koncert, s katerim bi znova napolnili račun Šolskega sklada.

Zato bomo veseli, če boste v četrtek, 19. aprila 2018, večer preživeli z nami.«

 

Nastopajo:
Modrijani, Kvatropirci, Ansambel Stil, Miran Rudan, Ansambel Petka, Hip hop plesna skupina Fierce Nino, Ansambel Saša Avsenika, Ansambel Klateži, Ansambel Spev, Vagabundi, Ansambel Utrip, Pave ograje band, Joškova banda, otroški, mladinski in učiteljski pevski zbori OŠ Vojnik, Mladinski orkester Nova Cerkev.

Voditeljica programa: Klavdija Winder Pantner

Cena vstopnic je 10 EUR. V priponki si oglejte vabilo in prošnjo za donacije.


Vstopnice: OŠ Vojnik, MOL Bencinski servis Arclin, Okrepčevalnica Stolec Nova Cerkev, Kmetijska zadruga Vojnik, SMS bar Arclin, Gostilna Turist Frankolovo

Donacije na: 01339-6030686775 (s pripisom ZA ŠS – DOBRODELNI KONCERT).

 

Tekst: Lea Sreš

 

Vljudno vabljeni!

Oglejte si tudi