Logo MojaObčina.si

Vojnik

DANES
22°C
1°C
JUTRI
23°C
2°C
Deli
5642

Vojnik bogatejši za novo gostinsko ponudbo

Gostinska ponudba v Vojniku je pestrejša. Svoja vrata je odprla Gostilna Pri kozolcu, podjetje Teramar, d. o. o., Vojnik. Preverite njihovo ponudbo.

Podjetje Teramar, d. o. o. je konec leta 2017 začelo s proizvodnjo bio skutinih štrukljev in bio ajdovih krapov. Za oba izdelka je podjetje pridobilo certifikat. Izdelka prodajajo trgovskim sistemom Interspar, Mercator Hipermarket Šiška in Mercator Maximarket v Ljubljani, Eleclerc v Ljubljani in Mariboru.

V letu 2018 so svojo gostinsko ponudbo predstavili na Odprti kuhni v Ljubljani, kjer redno sodelujejo. Poleg omenjenih izdelkov tam postrežejo tudi pečenice lastne proizvodnje. V mesecu novembru so odprli lokal na Mestni tržnici v Celju, kjer je prav tako mogoče poskusiti in kupiti njihove proizvode. Konec leta 2018 je podjetje odprlo gostinski lokal v Vojniku na Keršovi ulici 4/a – Gostilna Pri kozolcu. Zasnova gostilne je postrežba hrane lastne proizvodnje. 


Odpiralni čas: v sredo, četrtek in petek nudijo malice in kosila od 10. do 14. ure, za zaključene družbe pa sprejemajo rezervacije tudi izven navedenih terminov. Izberete lahko jetrca, telečjo obaro, svinjski dunajski zrezek, kanelone, piščančja krila ali telečje medaljone. Vsak teden menjaje postrežejo z menijem po izbiri kuharic: golaž, vampe, sarmo, polnjene paprike, čufte in telečji dunajski zrezek. V Gostilni Pri kozolcu je mogoče naročeno hrano odnesti tudi domov.

 

Ekipa podjetja Teramar vas vabi, da jih obiščete in poskusite njihovo ponudbo. Veseli bodo rezervacij za večje skupine, obrok je mogoče naročiti že od 9,5 €. Pokličite in se pozanimajte za rezervacijo ob družinskih praznikih in drugih dogodkih. Kolektiv Gostilne Pri kozolcu vas pričakuje.

 

Kontakt: tel. št. 031362749, spletna stran: www.gostilnaprikozolcu.si

 

 V priponki si lahko ogledate biocertifikat izdelkov in cenik malic.

 

 Tekst in foto: Lea Sreš, arhiv podjetja

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi