Logo MojaObčina.si

Vojnik

DANES
1°C
-4°C
JUTRI
-2°C
-3°C
384

Na malico in kosilo v Gostilno Pri kozolcu v Vojniku

Gostinska ponudba v Vojniku je pestrejša. Svoja vrata je odprla Gostilna Pri kozolcu, podjetje Teramar, d. o. o. Vojnik. Preverite njihovo ponudbo.

Podjetje Teramar, d. o. o. je konec leta 2017 začelo s proizvodnjo bio skutinih štrukljev in bio ajdovih krapov. Za oba izdelka je podjetje pridobilo certifikat. Izdelka prodajajo trgovskim sistemom Interspar, Mercator Hipermarket Šiška in Mercator Maximarket v Ljubljani, Eleclerc v Ljubljani in Mariboru.

V letu 2018 so svojo gostinsko ponudbo predstavili na Odprti kuhni v Ljubljani, kjer redno sodelujejo. Poleg omenjenih izdelkov tam postrežejo tudi pečenice lastne proizvodnje. V mesecu novembru so odprli lokal na Mestni tržnici v Celju, kjer je prav tako mogoče poskusiti in kupiti njihove proizvode.

Konec leta 2018 je podjetje odprlo gostinski lokal v Vojniku na Keršovi ulici 4/a – Gostilna Pri kozolcu. Zasnova gostilne je postrežba hrane lastne proizvodnje. 

Odpiralni čas: v sredo, četrtek in petek nudijo malice in kosila od 10. do 14. ure, za zaključene družbe pa sprejemajo rezervacije tudi izven navedenih terminov. Vsak teden postrežejo z menijem po izbiri kuharic. V Gostilni Pri kozolcu je mogoče naročeno hrano odnesti tudi domov.

Ekipa podjetja Teramar vas vabi, da jih obiščete in poskusite njihovo ponudbo. V priponki si lahko ogledate biocertifikat izdelkov in cenik malic.

 

Kolektiv Gostilne Pri kozolcu vas vabi, da se oglasite pri njih.

 

Povzela in foto: Lea Sreš

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Število glasov: 0

Oglejte si tudi

Komentarji

Za komentiranje se morate prijaviti.
Na ta prispevek še ni komentarjev. Bodi prvi!