Logo MojaObčina.si

Vojnik

DANES
4°C
-5°C
JUTRI
2°C
-3°C
2322

Obvestilo Knjižnice Celje

Spoštovani,

od ponedeljka, 16. novembra, do preklica oz. spremembe vladnega odloka v Osrednji knjižnici Celje deluje BREZSTIČNA IZPOSOJA.

 

Dovoljen je osebni prevzem knjig na vhodu pred knjižnico, kjer vam je zagotovljen minimalen osebni stik in sicer, med tednom med 8. in 19. uro, ter ob sobotah med 8. in 13. uro.

 

Željeno gradivo lahko naročite na naslednje načine:

 

-preko aplikacije Moja knjižnica,

 

-po telefonu 03/426 17 17, 03/426 17 16.

 

Takoj, ko bo gradivo pripravljeno, ga boste lahko prišli iskat. Knjižničarju boste skozi stekleno steno pokazali člansko ali osebno izkaznico in skozi okence boste prejeli vrečko z vašim gradivom.

 

Tudi vračila gradiv potekajo nemoteno. Knjigomat za vračilo deluje 24 ur, v primeru težav je poleg njega na voljo zaboj, kamor odložite gradivo, ki ga knjigomat ne sprejme. Tokrat vam že izposojenega gradiva ne bomo avtomatsko podaljšali, saj ga lahko pravočasno vrnete ali podaljšate preko telefona oz. spleta. Morebitne zamude zaradi spremenjenega načina poslovanja ne bomo tolerirali.

 

V kolikor imate pomisleke, da bi se v knjižnico odpravili, vam je na boljo bogata E-knjižnica. Do nje lahko dostopate s člansko številko in geslom. Povezava je https://www.knjiznica-celje.si/.../podatkovne-zbirke-z..

..

Vsi ukrepi in priporočila veljajo tudi za naše krajevne knjižnice v Vojniku, Šmartnem v Rožni dolini in Štorah, medtem ko Knjižnica Dobrna do nadaljnjega ostaja zaprta. Za dodatne informacije lahko pokličete na telefon 03/426 17 77 ali 03/426 17 76.

 

Ostanite zdravi!

 

Polonca Bajc Napret
Osrednja knjižnica Celje

 

Glej priponko!

Všečkaj objavo

Oceni objavo

Oglejte si tudi