Logo MojaObčina.si
DANES
8°C
5°C
JUTRI
10°C
4°C
Oceni objavo

Vinogradniško-vinarsko društvo Vojnik: Ocenjevanje vin, salam in špehovk

Sonca dosti, znoja in skrbi, da trta dobrega rodi.

Vinogradniško-vinarsko društvo Občine Vojnik

 

Vabilo

 

Spoštovani vinogradniki in izdelovalci salam!

 

Kot vsako leto bomo tudi letos kljub krizni situaciji in zato pod posebnimi pogoji izvedli OCENJEVANJE VIN, SALAM in ŠPEHOVK. Ocenjevanje vin bo v TOREK, 9. 6. 2020, ob 14. uri v JERNEJEVEM DOMU v Vojniku.

 

Ocenjevanje salam in špehovk bo v PETEK, 12. 6. 2020, ob 14. uri v prostorih KONJEREJSKEGA DRUŠTVA CELJE na Lopati 15 c.

 

OCENJEVANJE vin in salam BO ZAPRTO ZA JAVNOST. 

 

Vzorce za ocenitev bo sprejemala komisija v PONEDELJEK, 8. 6. 2020, od 17. do 20. ure v DRUŠTVENI KLETI (Občina Vojnik).

 

Za vsak vzorec VINA je treba prinesti dve litrski ali 0,75-litrski vinski steklenici brez etiket. Dobro vino si vedno zasluži primerno vinsko steklenico!

 

Vzorci salam in špehovk morajo biti celi, po možnosti vakumirani, ni pa obvezno.

Za stroške ocenjevanja, priznanj in nagrad se bodo pobirali prostovoljni prispevki kot v preteklem letu. LAHKO BOSTE PLAČALI ČLANARINO. 

 

O podelitvi priznanj in nagrad za ocenjena vina in salame boste obveščeni naknadno, ko bo zdravstvena situacija dopuščala izvedbo.

 

Vse člane društva in izdelovalce salam iskreno vabimo, da kljub nastali situaciji prinesejo svojo vinsko kapljico, salame in špehovke. V svoje pridelke in izdelke ste vložili veliko dela in truda, ki so vam v ponos. S tem ocenjevanjem bomo naše društvo vrnili v stare tirnice. Ocenjevanje je strogo anonimno.

 

ZA VSE INFORMACIJE O OCENJEVANJU IN REZULTATIH LAHKO POKLIČETE na tel. 051 356 445,  Miran. 

 

 

Albina Karmuzel, Mirko Krašovec

 

Oglejte si tudi