Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
24°C
6°C
Oceni objavo

Pomagajmo Čebelarskemu društvu Vojnik in glasujmo!

Čebelarsko društvo Vojnik kandidira za finančna sredstva za postavitev učnega čebelnjaka v Novi Cerkvi poleg osnovne šole, za otroke, ki so prijavljeni v čebelarski krožek. Razpis, na katerega smo se prijavili, kandidirajo štiri ČD iz Slovenije. Sponzor pa je pripravljen donirati samo trem društvom, prijavljena pa so štiri društva, med njimi tudi ČD Vojnik. Prosim vas, da kliknete spodnjo povezavo (plavi tekst) in izpolnite vprašalnik in označite ČD Vojnik. Če bomo pridobili dovolj točk, bomo izbrani in čebelnjak postavili. Hvala vam za to skromno pomoč!

Spoštovani čebelarji in ljubitelji čebel!

 

Čebelarsko društvo Vojnik je bilo v prvem krogu uspešno izbrano med 4 društva, ki se potegujejo za nov učni čebelnjak, ki ga bo financiral sponzor Prva osebna zavarovalnica d.d.  .

Učni čebelnjak bo pripomogel k boljšemu delu v čebelarskem  krožku na POŠ Nova Cerkev, kjer bo čebelnjak umeščen v zeliščni vrt.

 

Kratko predstavitev našega društva in nagovor k glasovanju najdete na spodnji povezavi:

 

https://www.prva.si/druzbena-odgovornost/dan-prihodnosti/prvacebela-glasovanje/#drustva

 

Iz enega e-naslova se lahko glasuje samo enkrat. Priporočamo se, da k glasovanju povabite svoje prijatelje in znance, saj bo na natečaju izbrano društvo z največ  glasovi.

 

Hvala, ker delite in s tem pomagate!

 

Naj medi!

 

Martin Goleš, tajnik ČD Vojnik

Oglejte si tudi