Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
2°C
JUTRI
13°C
0°C
Oceni objavo

Investicijska dejavnost DU Vojnik

Društvo upokojencev Vojnik domuje v stavbi, stari več kot sto let. Že starost sama po sebi opozarja nase. Stavba je bila čez čas, ko ima društvo tam svoje prostore, vedno predmet raznih vzdrževalnih del in delnih obnov. Vse generacije upokojencev, ki so se tam zvrstile, so vedno po svoji najboljši moči skrbele, da zgradba ni propadala.

 

Zdaj smo pa mi na vrsti, da nekaj postorimo in ohranimo dom za nove člane. Trenutno je naša največja težava zelo slabo stanje zahodnega dela ostrešja ter spodnjih prostorov. 

V društvu druženja in izlete financiramo izključno iz osebnih sredstev. Tako nam ostane več sredstev za socialno in humanitarno dejavnost ter izvajanje programa »Starejši za starejše«. Da ne bi okrnili pomembne dejavnosti društva, te dni naslavljamo na podjetnike, ki domujejo v naši občini ali v njej delujejo, prošnje za donatorska sredstva za obnovo društvenih prostorov. 

S prispevkom želimo spodbuditi še vse ostale člane in zainteresirane občane, da nam po svoji moči pomagajo vzpostaviti stik s potencialnimi donatorji.

Naša vrata so vam kot vedno na široko odprta, naši telefoni in e-naslov pa vedno dostopni. 

 

Kontakti:

- stacionarni telefon: 03 577 23 16

- predsednik društva: 041 64 00 64

- e-naslov: du.vojnik@amis.ne

 

Tekst: Marijan Kajzba

 

Oglejte si tudi