Logo MojaObčina.si
JUTRI
19°C
5°C
SOB.
24°C
6°C
Oceni objavo

Dopustovanje 2020: Razširite glas o vašem kraju

Vsak kraj ima svojo edinstveno zgodbo, vendar smo ljudje tisti, ki jih pišemo. Vsak občan je soustvarjalec lokalnega utripa, zato vabljeni, da začnete tudi vi poročati o aktualnem dogajanju vaše občine na spletnem medijskem portalu MojaObčina.si Vojnik (www.mojaobcina.si/vojnik).

Objavljanje na portalu je omogočeno posameznikom ter društvom in ostalim neprofitnim organizacijam in je zanje tudi brezplačno! Več kot je avtorjev, večja je pokritost tematik v vaši občini, kar daje veliko prednost, saj se na ta način obvešča tudi o tistem dogajanju, ki bi sicer lahko ostalo prezrto, a daje vaši občini poseben čar!

V današnjih posebnih razmerah, ko nam je potovanje omejeno, turizem pa ohromel, res kaže, da bomo poletje 2020 preživeli znotraj meja naše male domovine. Ta kljub svoji majhnosti popotnikom ogromno ponuja, zato letos s pomočjo portala MojaObčina.si Vojnik spodbujamo lokalni turizem v Sloveniji. Pri tem se še kako zavedamo, da je beseda domačina zlata vredna.

 

Odlične ideje za pohajkovanja in najbolj ažurne informacije iz vaših koncev lahko podate prav vi, saj sami najbolje poznate svoj kraj in veste, po čem izstopa. Predlagajte ljudem, kam vse se lahko odpravijo na izlet z družino ali v dvoje, v katerih aktivnostih naj se preizkusijo, katero izletniško točko naj obiščejo ali pa poročajte o svojem obisku zanimive lokalne znamenitosti.

 

Kreativnost je več kot dobrodošla, saj lahko pripravite tudi zanimive intervjuje, (foto)reportaže, pesnitve, video in avdio posnetke in podobno! Poleg novice je možno objaviti dogodek, če ga organizirate, pri tem pa ni važno, ali se odvija na fizični lokaciji ali na spletu.

 

Registrirajte se na portalu MojaObčina.si Vojnik ter razširite zgodbe iz vaše občine in prispevajte k lokalnemu turizmu!

 

Tamara Želimorski

 

Description: Description: cid:image001.jpg@01CBDFD6.AB69BCA0

 

PriMS d.o.o.

Koprska ulica 72

1000  Ljubljana

Telefon: 01 620 88 27

Fax: 01 620 88 15

www.mojaobcina.si

 

Povzela: Lea Sreš

Oglejte si tudi