Logo MojaObčina.si
JUTRI
24°C
6°C
NED.
21°C
9°C
Oceni objavo

Dobrodelni tek po slovenski diagonali

Tudi otroci s posebnimi potrebami si zaslužijo letovanje na morju. Ambrož Jakop jim bo s svojim tekom po diagonali Slovenije poizkušal pomagati. Pokažimo, da nam ni vseeno in bodimo prostovoljcem vsaj v moralno podporo. Tekača Ambroža Jakopa pričakujemo v soboto, 29. aprila, pri družini Jošt, v Verpetah pri Frankolovem, med 19.00 in 20.00 uro.

Gre za dobrodelni tek Ambroža Jakopa v korist otrok iz dnevnih centrov. Otroci iz centrov so za marsikaj prikrajšani, tudi vsakdanjih stvari, kot je morje. Letovanje takega otroka žal ni poceni, saj potrebuje posebno spremstvo in drugačno oskrbo. Zato vas prosim, da namenite kak evro ali več – odvisno od zmožnosti, da se bodo zbrala prepotrebna sredstva za uresničitev želje. Bodite kamenček v mozaiku, pomagajte, da otrokom narišemo nasmeh na obraz. Tako tudi Ambroževa dobrosrčna požrtvovalnost na okoli 375 kilometrov dolgi poti ne bo zastonj.

Tek bo potekal med 29. aprilom in 1. majem 2016, v treh etapah. Donacije že zbiramo. Na progi se dobrosrčnemu ultramaratoncu Ambrožu lahko pridružite vsi tekači ali kolesarji (podpora bo zelo dobrodošla). 

Prijavni obrazec: http://www.dobrodelnitek.si/pridruzi-se-mi/

Preko spletne strani se lahko vpišete tudi tisti, ki ste donirali denar in želite javno objavo na strani dobrodelnega teka (kljukica pomeni, da želite, da se vaše ime objavi). Vaša prisotnost na poti ni potrebna. V zgornji povezavi boste našli vse informacije. 

Trasa teka poteka po diagonali Slovenije, od Hodoša do Sečovelj. Tek lahko spremljate na http://www.dobrodelnitek.si/.

 

V imenu otrok hvala za vašo moralno podporo ob poti, za vsak pretečeni korak ob Ambrožu, za vsak prekolesarjeni kilometer poti, za vsak donirani evro.

 

http://www.24ur.com/novice/slovenija/dobrodelni-tek-zbiral-bo-denar-da-bodo-otroci-lahko-sli-na-morje.html


http://www.siol.net/sportal/rekreacija/v-dobrodelne-namene-bo-po-diagonali-pretekel-slovenijo-a-zase-pravi-da-je-len-414395


https://www.facebook.com/photo.php?fbid=912174698904325&
set=a.134746649980471.23423.100003354104034&type=3&theater

 

Barbara K. Jakop

Oglejte si tudi