Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
12°C
2°C
Oceni objavo

90 let Štepove Pepice iz Višnje vasi

Prvi znanilci pomladi že kukajo iz zemlje in naznanjajo pomlad. Korona, ki je ohromila svet, se počasi umika. Višnjevaščani pa smo ponosni, ker se lahko pohvalimo, da imamo v vasi slavljenko častitljive starosti.

Kdo je soseda Pepica, kot jo kličemo? Skromna, tiha in prijazna gospa, ki je že nekaj let vdova; mati hčerki Marjanci in sinu Branku. Je tašča in seveda ponosna babica vnukinjama in vnuku. Veliko hudega je v življenju doživela, prehodila mnogo trnovih poti. Delo na kmetiji jo je dodobra sklesalo, saj je vse življenje trdo delala.


A danes je srečna, da je dokaj čila dočakala tako lep jubilej v krogu njenih najdražjih. Sosedje smo ji šli voščit in ji želeli le zdravja in še mnogo lepih trenutkov ob njenih dragih ter ob vseh, ki jo spoštujemo in imamo radi. Ob spominih, ki smo jih obujali, smo ji privabili solze na lica ... Naj se ji v očeh iskrijo le solze radosti, mi pa smo ji obljubili, da se vsi skupaj ob letu osorej spet pri njej oglasimo. Naša srca ji s ponosom vzklikajo: "Pepica, bodite zdravi, čili in plujte srečni po poti življenja še mnogo let."


Srečno!


Dragica Mirnik in sosedje

Oglejte si tudi