Logo MojaObčina.si
DANES
19°C
5°C
JUTRI
23°C
6°C
Oceni objavo

Iz Medobčinskega društva delovnih invalidov Celje

Ja, spet imamo več okužb, več ljudi, ki potrebujejo pomoč zdravnikov v bolnišnicah. Ukrepi so se zaostrili in prav je, da upoštevamo priporočila institucij.
Lepo pozdravljeni!

Naše uradne ure bodo po ustaljenem redu, obiski po predhodnem dogovoru, delavnice pa bomo imeli z manjšim številom udeležencev. Upoštevali bomo navodila NIJZ.

Vesela sem, da nam je uspelo včeraj izpeljati zbor članov. Lepo število se nas je zbralo in še na ta način bi se rada zahvalila vsem vam, spoštovani člani, ki ste pripomogli k izvedbi programov in vsem, ki ste se dejavnosti udeležili. Hvala poverjenikom, upravnemu odboru, podpredsedniku Branku Delčnjaku in vsem, ki sodelujete z našim društvom v dobrobit invalidov. Hvala sopevcem Upokojenskega pevskega zbora Celje. Z lepimi pesmimi smo pobožali srca prisotnih; hvala tudi folkloristom.

Hvaležna sem tudi spoštovanemu donatorju  Franciju Pesjaku, ki si je vzel čas in se od tako daleč pripeljal med nas. Zahvala velja tudi županom občin Celje, Vojnik, Štore in Dobrna za posluh, pomoč in sodelovanje. Verjamem in si želim sodelovanja še naprej. Mozaik našega dela sestavljamo vsi, ki cenimo sočloveka; vsi, ki nam je mar; vsi, ki smo pripravljeni ponuditi roko upanja za lepši jutri.

Veliko ovir, veliko trnovih poti smo prehodili skupaj in verjamem, da bo tako tudi v prihodnje.

Tekst in foto: Dragica Mirnik, predsednica MDDI

 


Oglejte si tudi