Logo MojaObčina.si
JUTRI
14°C
1°C
ČET.
12°C
2°C
Oceni objavo

Mladinsko društvo Frankolovo

 

Mladinsko društvo Frankolovo je letos neglede na novi korona virus vseeno delovalo v polnem teku.
4. 7. 2020 je potekal prvi redni občni zbor društva na bazenu Frankolovo, kjer se je poslovila dosedanja predsednica društva Lucija Keblič. Prisotni člani smo izvolili novega predsednika, podpredsednika, nadzorni svet in upravni odbor. Mladinskemu društvu po novem predseduje Timej Srebot, krajan Frankolovega.
Prav tako smo naredili načrt obratovanja za leto 2020/21. 


Na novo se je letos prebarvala ograja okoli bazena, prav tako smo na novo postavili ograjo okoli igrišča za odbojko. Letos je bazen tudi dobil bolj pisano podobo, saj smo okoli bazena imeli cvetlice, ki jih je priskrbelo Vrtnarstvo Darja iz Zreč.


Naredil se je tudi nov transparent za oglaševanje bazena in gostinskega lokala, katerega grafični dizajn je oblikoval študent arhitekture Timotej Jevšenak.

Zaradi novega korona virusa letos bazen žal ni mogel obratovati, je pa zato gostinski del deloval normalno, seveda v skladu z navodili, ki jih je pripravil NIJZ.


Vsak vikend so v lokalu potekali družabni večeri, prav tako so bili na voljo odbojka, namizni tenis in namizni nogomet, tako da zabave in dobre družbe ne glede na razmere ni manjkalo. 

 

Letos smo v društvo prvič pripravili tudi dobrodelno akcijo. Ker se zavedamo, da na svetu ni vsem tako lepo kot nam, smo se odločili, da bomo poskušali vsaj malo pomagati tistim, ki nimajo te sreče.


Če lahko, vas lepo vabimo, da se nam pridružite in tudi sami kaj prispevate.


Na bazenu zbiramo:
- oblačila in obutev,
- posteljnino, brisače, odeje,
- vse šolske potrebščine,
- igrače,
- knjige,
- hrano za živali

 

Seveda prosimo, naj bodo stvari lepo ohranjene in oprane. Sprejemamo tudi predloge, komu zbrane stvari podariti; če torej poznate koga, ki sam težko shaja, ali družino, ki je v težavah, predvsem zdaj, ob začetku šolskega leta, z veseljem priskočimo na pomoč

 

Hvala že vnaprej za vse, kar boste prinesli, če ne pa, vsaj delite objavo, da jo vidi čim več tistih, ki lahko pomagajo! Tistega, ki bi rad pomagal, prosimo, da nas kontaktirate na e-naslov: frankolovo.md@gmail.com

Zahvaljujemo se vsem, ki so letos v teh težkih časih pomagali in verjeli v delovanje Mladinskega društva Frankolovo, in vsem, ki so omogočili nepozabne poletne večere.

Vaš MDF 

 

Foto in tekst: Žiga Škoflek

Oglejte si tudi