Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
7°C
JUTRI
19°C
6°C
Oceni objavo

Aktivnosti Sveta Krajevne skupnosti

Člani Sveta KS Nova Cerkev so imeli v mesecu oktobru 2019 peto redno sejo, na kateri so sprejeli in potrdili finančni načrt za pripravo proračuna občine Vojnik za leti 2020 in 2021. Na sestanku so pripravili tudi predlog plana investicij v KS Nova Cerkev za pripravo osnutka proračuna občine Vojnik za leti 2020 in 2021.

 

V mesecu avgustu se je pri Podružnični osnovni šoli Socka uredilo parkirišče s krožno potjo za boljšo varnost vseh otrok, saj je bilo nujno potrebno.

 

Zimska služba

 

V zimskem času na cestah seveda ni možno pričakovati, da bodo prometne površine v takem stanju, kot smo jih vajeni v toplem in suhem vremenu. Zato je v tem času zelo pomembno tudi sodelovanje udeležencev v prometu, ki lahko v času sneženja in nizkih temperatur tudi sami poskrbijo za varno udeležbo v prometu s primerno obutvijo, s predpisanimi zimskimi pnevmatikami oz. z uporabo verig v primeru obilnejšega sneženja. Krajane prosimo, da so v času zimskih razmer potrpežljivi in strpni, saj izvajalci delajo s polno zmogljivostjo, vendar vsega hkrati ne morejo splužiti in posipati.

 

Lastnike zemljišč prosimo, da poskrbijo za odstranitev vej, ki segajo v cestno telo, in za odstranitev avtomobilov z obcestnih površin, da bodo izvajalci zimske službe svoje delo lahko opravljali nemoteno.

 

Slavko Jezernik

Predsednik Sveta KS Nova Cerkev

 

Oglejte si tudi