Logo MojaObčina.si
DANES
14°C
-1°C
JUTRI
11°C
3°C
Oceni objavo

Obvestilo Knjižnice Vojnik


Spoštovani bralci in obiskovalci knjižnice,


zaradi ukrepov Vlade RS za preprečitev širjenja okužb s SARS-CoV-2, bo Osrednja knjižnica Celje od četrtka, 1. aprila, enajst dni zaprta, prav tako tudi vse krajevne enote Štore, Dobrna, Šmartno v Rožni dolini in Vojnik.


To pomeni, da izposoja gradiva in rezervacije v tem času ne bodo mogoče, medtem ko bo knjigomat za vračilo gradiva, izposojenega v Celju, deloval nemoteno. Tisti, ki ste že prejeli obvestilo, da vas rezervirano gradivo čaka v knjižnici, ga lahko dvignete najkasneje jutri, v sredo, 31. marca, do 19. ure v Celju in v krajevnih enotah, ki do tega dne obratujejo po običajnem urniku. Sicer vas bo rezervirano gradivo počakalo v knjižnici, ko bo ta 12. aprila ponovno odprla svoja vrata. Prav tako vas obveščamo, da za vaše izposojeno gradivo ne bo tekla zamudnina, tudi obstoječa naročila in rezervacije ne bodo potekla. Zaradi zaprtja knjižnice ne boste imeli nobenih stroškov.


Za informacije in vprašanja bomo dosegljivi vse delovne dni od 9. do 17. ure na tel. številki 03/ 426 17 17 ali 03/ 426 17 16.


Hkrati vas vabimo, da se poslužite spletnega poslovanja in elektronske knjižnice, v kateri se skriva prav tako veliko zanimiv zgodb.


Hvala za razumevanje, ostanite zdravi in se kmalu vidimo.


Oglejte si tudi