Logo MojaObčina.si
JUTRI
12°C
0°C
PON.
11°C
-2°C
Oceni objavo

Vabilo na delavnico za pripravo zeliščarskih zgodb

Vabimo vas na 1. delavnico za pripravo zeliščarskih zgodb, ki bo v četrtek, 22. 2. 2018, ob 16.00 uri v sejni sobi stavbe RCERO Celje, Bukovžlak 30, 3221 Teharje.

Na delavnici bo vsak udeleženec v nekaj minutah predstavil svojo dejavnost in interes za sodelovanje pri pripravi skupnih zeliščarskih zgodb. Izhodišče za predstavitev na delavnici bo izpolnjen vprašalnik, ki je priložen vabilu. V okviru delavnice bomo med predstavljenimi primeri poiskali povezave, ki bodo služile kot osnova za pripravo skupnih zgodb. Prosimo vas, da izpolnjen vprašalnik vrnete na spodnja elektronska naslova ali v papirnati obliki na naslov LAS-a najkasneje do 9. 2. 2018.

Vse dodatne informacije so na voljo pri vodilnem partnerju LAS po e-pošti info@raznolikost-podezelja.si ali po telefonu 03/425 64 66 in pri izvajalcu delavnice, Zavodu Poseben dan,  po  e-pošti marko.slapnik@posebendan.si ali preko telefona 041 467 122.

Delavnica spada v sklop operacije sodelovanja LAS z naslovom Integralni turistični produkt zeliščarske dediščine in je namenjena vsem prebivalcem območja občin Celje, Laško, Štore in Vojnik, ki jih zanima zeliščarstvo. Zaradi lažje organizacije delavnice je potrebna prijava na spodaj navedeno telefonsko številko ali e-pošto in pravočasno posredovanje izpolnjenega vprašalnika.

Prijave in dodatne informacije na telefon 03 / 425 64 66 (Primož Kroflič) ali po e-pošti info@raznolikost-podezelja.si.

 

Vabljeni k sodelovanju!

Primož Kroflič

Strokovni sodelavec LAS

Oglejte si tudi