Logo MojaObčina.si
DANES
13°C
2°C
JUTRI
13°C
0°C
Oceni objavo

B2B srečanje s kosovskimi podjetji

OOZ Celje vam v sodelovanju s Klubom podjetnikov Zlatorog posredujemo povabilo za B2B srečanje s kosovskimi podjetji in seznam kosovskih podjetij, ki so izrazila interes za sodelovanje z gospodarstvom v širši Celjski regiji. Veseli bomo, če boste izrazili interes za sodelovanje s kakšnim izmed njih in se udeležili B2B srečanja. Prosimo, da nas o tem čim prej obvestite na mail info@klub-zlatorog.si, najkasneje do četrtka, 5. septembra 2019.

Članom kluba in 
Direktorjem podjetij v širši Celjski regiji
 Klub podjetnikov ZLATOROG Celje namerava v okviru projekta Celje International v času mednarodnega sejma MOS v Celju organizirati B2B srečanje s kosovskimi podjetji. V ta namen vam pripeto pošiljamo seznam kosovskih podjetij, ki so izrazila interes za sodelovanje z gospodarstvom v širši Celjski regiji.

 

Srečanje B2B bomo organizirali v sredo, 11. septembra 2019 ob 17. uri v sejni sobi družbe ETRA d.o.o. v Bukovžlaku, za kar vam bomo poslali posebno vabilo.

 

Ob 19. uri isti dan v istem prostoru bomo imeli še klubsko srečanje na temo »Možnosti sodelovanja s kosovskim gospodarstvom«, ki se ga bo udeležil tudi kosovski ambasador v Sloveniji.

 

Prosimo, da preletite priloženi seznam kosovskih podjetij. Veseli bomo, če boste izrazili interes za sodelovanje s kakšnim izmed njih in se udeležili  B2B srečanja. Prosimo, da nas o tem čim prej obvestite, najkasneje pa do četrtka, 5. septembra 2019.

V prihodnjih dneh vam bomo poslali razširjen seznam kosovskih podjetij in kasneje še vabili na obe srečanji.

Priloga: Seznam kosovskih podjetij za B2B srečanje

Franc Preložnik

Klub Zlatorog

Oglejte si tudi