Logo MojaObčina.si

Vojnik

DANES
9°C
-4°C
JUTRI
9°C
-4°C

ODPADE: Povabilo na čistilno akcijo 2020

Organizator: Občina Vojnik in krajevne skupnosti
Vstopnina: Vstop prost

V naši občini vsako leto organiziramo čistilno akcijo, letos že 25. tič. Na letošnjo vas vabimo v soboto, 28. marca 2020 ob 8. uri na že znanih zbirnih mestih: na Frankolovem pred KS, v Vojniku pred  občinsko stavbo, v Novi Cerkvi, Socki in Lembergu ter pred gasilskimi domovi. Če bo vreme slabo, se akcija prestavi na soboto, 4. aprila 2020 ob isti uri na istih mestih.

Po ustaljeni praksi bomo tudi letos odpadke pobirali v vreče. Če ste odkrili kakšno črno odlagališče in če ni preveliko, se lahko organizirate tudi sami, kljub temu pa nas o tem obvestite. Če pa ste našli kakšno večje odlagališče in je potrebno organizirati odvoz, pa nam tudi povejte. Pridite po vreče in jih napolnite, potem pa nam sporočite, kje ste jih pustili, da jih bomo lahko odpeljali. Organizirali bomo tudi malico, zato prosimo za prijave na naslednje tel. številke: KS Frankolovo in Nova Cerkev obvestite Ines na gsm 041 652 418 ali za KS Nova Cerkev predsednika Sveta KS Slavka Jezernika  041 624 493, za KS Frankolovo pa predsednika Sveta KS Frankolovo Dušana Horvata na tel. 041 624 492 ter za KS Vojnik Irmo na tel. 031 384 399 ali predsednico Sveta KS Lidijo Eler Jazbinšek na tel. 041 677 685. 

Ukrepajmo zdaj, ni še prepozno! Naša narava je še lepa in zelena. Kako dolgo še bo, če ji ne bomo pomagali? Zato, pridite na čistilno akcijo, vzemite dan za druženje in pozitivne spremembe. Saj veste, več nas bo, bolj bo prijetno in več bomo naredili. Mar ni zavest, da si naredili nekaj dobrega, tokrat za naravo, vredna veliko. Navsezadnje, to je tudi za nas, za naše zanamce,  zato se  zadnjo soboto v marcu zanesljivo vidimo.

 

                                                                         Irma Blazinšek

                                                                         Koordinatorka akcije

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi