Logo MojaObčina.si

Vodice

DANES
3°C
-2°C
JUTRI
10°C
-4°C

Delavnica za laično oskrbo in nego na domu

Organizator: RDEČI KRIŽ SLOVENIJE - OBMOČNO ZDRUŽENJE LJUBLJANA
Kontaktni podatki organiztorja: Rdeči Križ Slovenije Območno Združenje Ljubljana, info@rdecikrizljubljana.si, +386 (0)41 706 657.
Vstopnina: 35€

Vsi se lahko nekoč znajdemo v situaciji, ko bomo morali poskrbeti za svoje najbližje. Zdaj je čas, da se naučimo kako!

Kaj? Praktična delavnica za oskrbo in nego na domu
Kdaj? Četrtek, 20. 1. 2022, od 16.00 do 20.00
Kje? Humanitarni center RKS-OZ Ljubljana, Tržaška 132

Delavnica je namenjena vsem, ki nimajo zdravstvene izobrazbe in bi radi skrbeli za svojce, prijatelje ali sosede, ko bo to potrebno. Praktično naravnano delavnico izvajata medicinska in patronažna sestra z dolgoletnimi izkušnjami.

Prijave do ZASEDBE PROSTIH MEST sprejemamo na: 040 871 589, 01 62 07 293 ali info@rdecikrizljubljana.si.
Več informacij na: https://www.prva-pomoc.si/delavnica-za-laicno-oskrbo-in-nego-na-domu.html.


Kaj menijo o delavnici udeleženci?

Ga. Nevenka: Moje mnenje je, da je delavnica poučna in predvsem zelo uporabna. Dobili smo veliko nasvetov, napotkov ter predvsem praktičnega znanja. Želim pohvaliti patronažno sestro, ki nam je zelo prijazno in nazorno vse pokazala in razložila. Delavnico priporočam vsem, ki še nimajo izkušenj pri negi in oskrbi bolnikov. Pohvala, da s svojim delom pomagate ljudem in prispevate k boljšemu svetu.

Ga. Branka: Delavnica za laično oskrbo in nego na domu je čudovita, prav tako predavateljica. Menim, da bi se morali takšnih delavnic udeleževati v večjem številu. Nikoli ne vemo, kdaj se bomo srečali z nekom, ki bo potreboval našo pomoč in prav je, da imamo takrat vsaj nekaj znanja s tega področja in nam stvari ne bodo tuje. “Išče te sreča, um ti je dan, našel jo boš, ak nisi zaspan.” V. Vodnik

Všečkaj objavo

Oglejte si tudi