MojaObčina.si

Lokalne novice, dogodki in zaposlitve na portalu Moja Občina.

Izberi svojo občino spodaj, če želiš biti na tekočem z lokalnim dogajanjem na portalu Moja Občina.

Navodila za vnos napovedi dogodka:

Za vnos dogodka se morate najprej prijaviti v sistem, to naredite tako, da vnesete vaš email in geslo, s katerim ste se registrirali.

Ko se vpišete, kliknite na polje dogodki, ki se nahaja v sivi pasici. Če želite dodati dododek, kliknete dodaj, če želite pregledati vaše dogodke, kliknete pregled.


Če ste kliknili dodaj, se vam prikaže obrazec, ki ga morate izpolniti. Polja, ki jih morate izpolniti, so:

1. Datum in ura- vnesete lahko dva datuma in dve uri (namenjeno predvsem dvo ali več dnevnim dogodkom).

2. Ime in opis dogodka- vnesite ime in kratek opis dogodka. če želite k dogodku pripeti tudi spletno povezavo jo vnesete v polje "Povezava do dogodka".

3. Lokacija- vnesete naziv lokacije, naslov in hišno številko ter izberete kraj, na koncu pa preverite še, če je vnos pravilen (gumb Preveri lokacijo na zemljevidu). Če zemljevida ne želite prikazovati na spletni strani, izberite možnost "Ne prikaži na spletu". v kolikor se dogodek dogaja izven vaše občine kliknete na povezavo "tukaj" in vnesete celotni naslov, kjer se dogodek odvija.

4. Dodatne informacije- v tem razdelku vnesite naslednje podatke, kot zahteva obrazec: ime oz. naziv organizatorja dogodka, ceno z ddv, tip dogodka, morebitna prodajna mesta ter morebitne opombe.

5. Ostalo- v tem razdelku izberite ustrezno kategorijo dogodka, ter po želji pripnite še datoteke (datoteke ne smejo biti večje od 10MB. Dodate lahko klasične datoteke s končnicami doc, docx, pdf, xls,itd.).

Ko končate z vnosi in urejanjem, kliknite na gumb shrani. Urejanje in brisanje dogodkov je mogoče preko povezav v stolpcu možnosti. Če želite da je dogodek objavljen na spletu, v razdelku "Prikazan na spletu" izberite "Da", v nasprotnem primeru izberete "Ne".NAZAJ NA PREJŠNJO STRAN